whatsapp'a tövbeliyim kimseye vermem numaramı
ama arınma gecesi yapılması lazım böyle olmaz
ne emeğin var len
sende kendini ifşa etmiyon tövbelisin whatsappa tövbelisin herşeye tövbelisin bi sigarayı bırakamadın ama
whatsapp'a tövbeliyim kimseye vermem numaramı
ama arınma gecesi yapılması lazım böyle olmaz
ne emeğin var len
Bilmez olur muyum ya atmo dizel ne bekliyon kiford'un eski 2,5 dizel kamyonet ve minibüsleri var bilirmisin transitin en eskileri, onlarda sapasağlam motor deniyo ama gitmiyo
Hea purge gibi.fikrimi yineliyorum
haftanın belirli bir günü belirli bir saati arınma gecesi yapalım
küfür kıyamet baldır bacak taştaş serberst olsun
zaten kavga falan değil muhabbet babında söylüyorum
sabah başlık silinsin
stres atmamız lazım
18 yasinda kiz cocugu cikiyormus ben şoksende kendini ifşa etmiyon tövbelisin whatsappa tövbelisin herşeye tövbelisin bi sigarayı bırakamadın ama
aynen öyleHea purge gibi.
ashahahahahahah merak edinnn ulannnsende kendini ifşa etmiyon tövbelisin whatsappa tövbelisin herşeye tövbelisin bi sigarayı bırakamadın ama
ne 18'i yhaa 28 .s.s.ss18 yasinda kiz cocugu cikiyormus ben şok
ne varmış saatteashahahahahahah merak edinnn ulannn
bu saatten sonra hiç ifşa etmem
edersem de kafamı keser öyle foto atarım
Neyse Orhanbabuş arkamızdan bıçakladı siz verin numaraları asısksksksmne varmış saatte
merak etme yengeyi bulup söylemeyiz burda dönen muhabbetlerini
Bu bence zaten ondan korkuyorne varmış saatte
ı ıhhhhne varmış saatte
Verelim nolcak yani biz orhanmiyiz arkadasNeyse Orhanbabuş arkamızdan bıçakladı siz verin numaraları asısksksksm
gece tekrar gelicem bu başlığa şimdi forum içinde gezintiye çıkıyorum
Verelim nolcak yani biz orhanmiyiz arkadas
Yeni numarayı da sonra ekleriz yav sen de zahmet vericem diye düşünme ajajsksksmsmskaç kaç.....
şu an için vermeyelim çünkü ben işe başlayınca numaramı değiştircem bu numara şey hattı gibi yeni numarada yaparız onu
Yeni numarayı da sonra ekleriz yav sen de zahmet vericem diye düşünme ajajsksksmsms
Daha gerçek adı ne onu da bilmiyoz adam çok gizlilan yok ondan değil bu telefon susmuyo zaten daha beter olmasın facebook twitter instagram her yerden buluyo beni isteyen zaten
@maximaorhan ise yengeden korkusuna buraya bile giremiyo değil kendini ifşa etmek
lan ne abarttınız ya@maximaorhan ise yengeden korkusuna buraya bile giremiyo değil kendini ifşa etmek