Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bencede eski tad yok bi kere forum sahipleri yok ortalıkta eskiden alyanak and abi sinan abi takılırilardı şimdi yoklar. Utku abi zaten otoparkı bıraktı herhalde hiç ortalıkta yok. Garip...
beyler bayanlar sevgili yoldaşlarım. vardır adamların kendilerine göre işleri meşgalesi mevzuları bişey olsa bu adamlar zaten çıkar der bizim şöyle sıkıntımız bizden bişey gizliceklerini sanmıyorum olsa zaten çıkardı illa ortaya. ara ara bizim kendi hayatımızda iniş çıkış oluyo adamlan olabilir yani bırakın akışına biraz şey etmeyin fazla yıllık izindelerdir :)

beyler bayanlar sevgili yoldaşlarım. vardır adamların kendilerine göre işleri meşgalesi mevzuları bişey olsa bu adamlar zaten çıkar der bizim şöyle sıkıntımız bizden bişey gizliceklerini sanmıyorum olsa zaten çıkardı illa ortaya. ara ara bizim kendi hayatımızda iniş çıkış oluyo adamlan olabilir yani bırakın akışına biraz şey etmeyin fazla yıllık izindelerdir :)
Akışına bıraka bıraka bi hal olacam bu ara :mad::mad::mad: herşeyimi akısa bırakmaktan sıkıldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...