Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum kapanmaz zannetmiyorum ama her gelen gitti desem yeridir muhip gitti ondan onceki eleman da gitti gerci o gereksizdi ama dogan gitti utkudan ses yok disi panpa ses yok test geldi mesela 15 dk sinan elinden geleni yapmis belli ama eski nese zevk yok . Biter demiyorum ama zamanla azalacak .
önceden baya yazıyordum da sınavlar falanda araya gırınce yazasım kalmadı baya geriledim :D

İşte baya baya önceydi bi ara teras parkta vardı alt otoparkta yalnız arabalar çok iyi değildi ama yerler kaygandı tam drift modunda stres atmak içindi ne yanlardık behh :D bi ara yaza doğru ayarlasak da burda bi etkinlik yapsak fena olmaz otopark olarak :)
valla bende çok araştırdım ama bulamadım civar ilçelerde falanda yok sanırım :D

Yanlış anlamayın ama buradaki muhabbetin azalmasını açılan whatsapp gruplarına bağlabilir miyiz?
Inan oradada dolu dolu muhabbet yok hatta hakan burayi birakin herkes foruma diye yolluyor buraya ki buraya verilen onem azalmasin. Onlar bizim kadar onem vermiyorlar buraya oda ironi komik. Berkin var sadece yonetimden surayla ilgilenen neredeyse.

Inan oradada dolu dolu muhabbet yok hatta hakan burayi birakin herkes foruma diye yolluyor buraya ki buraya verilen onem azalmasin. Onlar bizim kadar onem vermiyorlar buraya oda ironi komik. Berkin var sadece yonetimden surayla ilgilenen neredeyse.
Dost acı söyler
Ben son gelen testlerden hic birini izlemedim
En son 159 testini izlemistim
Yani test gelmis gelmemis burayla ilgilenmisler beni pek alakadar etmiyor muhabbet icin buradayım ben

önceden baya yazıyordum da sınavlar falanda araya gırınce yazasım kalmadı baya geriledim :D
Valla kimse kusura bakmasin en son and bana cevap verdi ama orada bende soyledim maksat test degil. Iki muhabbet cekseler biz gene izleriz eminimki cogunluk alamayacaklari arabalarida izler muhabbetleri icin. Abicim kurgu yokmu kaldir telefonu 10 dk lik bir vlog koy hic olmadi. Youtube eskisi gibi degil kendini gelistiremeyen video koymayan sonup gidiyor. Ikinci el testleri bu kadar gec gelmemeliydi. Ben deli gibi zorladim kia icin gelsin diye sahibi isyan etmisti artik.

Valla kimse kusura bakmasin en son and bana cevap verdi ama orada bende soyledim maksat test degil. Iki muhabbet cekseler biz gene izleriz eminimki cogunluk alamayacaklari arabalarida izler muhabbetleri icin. Abicim kurgu yokmu kaldir telefonu 10 dk lik bir vlog koy hic olmadi. Youtube eskisi gibi degil kendini gelistiremeyen video koymayan sonup gidiyor. Ikinci el testleri bu kadar gec gelmemeliydi. Ben deli gibi zorladim kia icin gelsin diye sahibi isyan etmisti artik.
eskı sohbet muhabbet olsa bence çok iyi olur ama zor gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...