yapacak bişey yoksa elinden gelmiyosa akışına bırakacan bu hayat böyle malesef. Hayırdır başka mevzular da var herhalAkışına bıraka bıraka bi hal olacam bu ara
yapacak bişey yoksa elinden gelmiyosa akışına bırakacan bu hayat böyle malesef. Hayırdır başka mevzular da var herhalAkışına bıraka bıraka bi hal olacam bu ara
Önceden bir açıklama yapıyorlardı en azından şimdi hiçbir ses soluk çıkmıyorbeyler bayanlar sevgili yoldaşlarım. vardır adamların kendilerine göre işleri meşgalesi mevzuları bişey olsa bu adamlar zaten çıkar der bizim şöyle sıkıntımız bizden bişey gizliceklerini sanmıyorum olsa zaten çıkardı illa ortaya. ara ara bizim kendi hayatımızda iniş çıkış oluyo adamlan olabilir yani bırakın akışına biraz şey etmeyin fazla yıllık izindelerdir
Var bişeyler be abi yine şükür halimize ama bi bunalım söz konusu.yapacak bişey yoksa elinden gelmiyosa akışına bırakacan bu hayat böyle malesef. Hayırdır başka mevzular da var herhal
işte diyorum olsa bişey açıklama yaparlardı demekki yok. daha gecen sinan abi çıktı bu ara durgunluk var yakında bişeyler geliyo dediÖnceden bir açıklama yapıyorlardı en azından şimdi hiçbir ses soluk çıkmıyor
İnşallah hocam hep birlikte görecegizişte diyorum olsa bişey açıklama yaparlardı demekki yok. daha gecen sinan abi çıktı bu ara durgunluk var yakında bişeyler geliyo dedi
Aşk meşk olayları falan mı daha deerin mevzular mı. Benden tavsiye ne olursa olsunönce düşün kafana taktığın şey kendini üzdüğün sıktığın yıprattığın kadar değecek bişey mi. değilse takma salla geç. ha eğer cidden çok sıkıntılı bişeyse o zaman sonuna kadar yürü vazgeçme. herşey için bu geçerli. elinden gelenin en iyisini yap olmuyosa gerisi teferruatVar bişeyler be abi yine şükür halimize ama bi bunalım söz konusu.
bazen unutamıyorsun beAşk meşk olayları falan mı daha deerin mevzular mı. Benden tavsiye ne olursa olsunönce düşün kafana taktığın şey kendini üzdüğün sıktığın yıprattığın kadar değecek bişey mi. değilse takma salla geç. ha eğer cidden çok sıkıntılı bişeyse o zaman sonuna kadar yürü vazgeçme. herşey için bu geçerli. elinden gelenin en iyisini yap olmuyosa gerisi teferruat
Unutamıyorsun değil unutmak istemiyorsun. gerçekten istersen yaparsın. o zaman cevapla. Unutmak için ne yaptın? bu kim? olay ne?bazen unutamıyorsun be
Bende orda ondan aşşagı kalır değilim hani.@gtepro ceyhun halimize şükredelim panpa, elemana dabbe 6 dan daha korkunçsun demişler hank
And artik hic yazmiyor. Yuk sinanda. Utku uzun zamandir yok. Sanirim bu hikayede bitiyor arkadaslar.Var bişeyler be abi yine şükür halimize ama bi bunalım söz konusu.
Bitmez de aramızdaki bağ azalır.And artik hic yazmiyor. Yuk sinanda. Utku uzun zamandir yok. Sanirim bu hikayede bitiyor arkadaslar.
forum kapanır mı dıyorsun hocamAnd artik hic yazmiyor. Yuk sinanda. Utku uzun zamandir yok. Sanirim bu hikayede bitiyor arkadaslar.
Forum kapanmaz zannetmiyorum ama her gelen gitti desem yeridir muhip gitti ondan onceki eleman da gitti gerci o gereksizdi ama dogan gitti utkudan ses yok disi panpa ses yok test geldi mesela 15 dk sinan elinden geleni yapmis belli ama eski nese zevk yok . Biter demiyorum ama zamanla azalacak .forum kapanır mı dıyorsun hocam
aynenBir kaç yıl önceki Bümed konferansında kağıt dağıtmışlardı olmasıni istedikleriniz diye sadece Xenforo ile güzel bir forum açın yazmıştım. Yıllar sonra oldu ancak hevesimiz kursağımızda kalmaz İnşallah tek temennim o piyasa baya yavaşladı