o zaman atlayın taunusa gelin buraya @alfhonso
dansözü ayağına mı istiyosun
Günaydın beyler, okuya okuya geliyorum sohbet dönmüyo artık dediğiniz forumda yaptığınız 9 sayfa sohbeti
o zaman atlayın taunusa gelin buraya @alfhonso
Ya ayak bacak yapıyolar reis nasıl donmuyomusdansözü ayağına mı istiyosun
Günaydın beyler, okuya okuya geliyorum sohbet dönmüyo artık dediğiniz forumda yaptığınız 9 sayfa sohbeti
Valla bi de sohbet yok diyolar yeni okudumdansözü ayağına mı istiyosun
Orhan baba bi ss saldı çarkıfelek gibi dönmeye başladı. Yoksa millet bunalıma girdiydi valladansözü ayağına mı istiyosun
Lan ne çapkınlığı yom öyle bi seyoooooo @maximaorhan çapkınlık anılarını anlatmış Ee orhan baba dün ulaştın neler oldu neler konuştunuz çarşamba nerde buluşuyosunuz anlatsana
Kesiiin öyledir çapkınsın babuuşLan ne çapkınlığı yom öyle bi sey
Öğrenci bi arkadasimiza yardımda bulunucam
Tabi canimmm guzel bir yardimda bulun kacirmaLan ne çapkınlığı yom öyle bi sey
Orhan baba bi ss saldı çarkıfelek gibi dönmeye başladı. Yoksa millet bunalıma girdiydi valla
Lan ne çapkınlığı yom öyle bi sey
İyilik ya nolsun. @maximaorhan naptı yine, yenge kızmasın bakbiz iyiyiz çapkın @maximaorhan ise mükemmel sen nassın
Arabada esp abs yok ben Cruise control sordumBu arada Start Stop yok heeee
Hahagdudyb zenginliğini bu kadar belli etme knk
Lan vermedim ki zaten görevli kadın vermis numaramı falan ben ne yapayımolm hangi birimiz kütüphanede vs konuştuğumuz insanlara adımızı soyadımızı veriyoz
Esine boyle anlatsana bisi deneyecemBeyler carsamba günü parmağımdaki yüzüğü çıkarıp gideyim mi ahdhshshah
Umutlanır belki boş yere
Lan vermedim ki zaten görevli kadın vermis numaramı falan ben ne yapayım
Arkadas ufak bi yardım istedi ben de edicem işte
Bu muhabbetleri görse beni aç bırakır aminiyum
Beyler carsamba günü parmağımdaki yüzüğü çıkarıp gideyim mi ahdhshshah
Umutlanır belki boş yere
Lan vermedim ki zaten görevli kadın vermis numaramı falan ben ne yapayım
Arkadas ufak bi yardım istedi ben de edicem işte