Abi sen çevrimiçi gözükmüyon engelledin mi beni nabtın?Çarşamba günü getirecek hikayesini bana
Abi sen çevrimiçi gözükmüyon engelledin mi beni nabtın?Çarşamba günü getirecek hikayesini bana
Mesaj yazıp yan sekmeye kaçıyorum hemen mobildeyim ondandır belkiAbi sen çevrimiçi gözükmüyon engelledin mi beni nabtın?
YabıştıııırÇarşamba günü getirecek hikayesini bana
O zaman şöyle yapalım. Sorsana bi pastanede buluşup çay limonata içtiği biri var mıymış? Yoksa biraz benden bahsetsene. Islık çalsan 20dk.ya oradayım.Aman abi ya sakat iş bunlar
Ajdjajdjahdhag yapmaaaaaO zaman şöyle yapalım. Sorsana bi pastanede buluşup çay limonata içtiği biri var mıymış? Yoksa biraz benden bahsetsene. Islık çalsan 20dk.ya oradayım.
Tereddüt etmem.Ajdjajdjahdhag yapmaaaaa
Tut ucundan kapatalım.Bu gün ben kapatıcam forumu herhalde.
Ben de kaçar. Çarşamba programı erkene alınır da yarın çağırırsan koşup gelebileyim.Ben iptalim beyler
İyi geceler
Orhan in neden numara vermedigi ortaya cikti aski memnuya donuyor hayatiOlm ağzınız 2 kelime laf yapsın konuşmayı bilin sonrası kendiliğinden geliyo zaten
Bana dün gece gelen mesaj
Ekli dosyayı görüntüle 3659
Hele bi de sevgili eş flaan yaptıktan sonra daha da açılıyor insanın kısmeti
Aşkı memnu mu?Orhan in neden numara vermedigi ortaya cikti aski memnuya donuyor hayati
Gidiyorum, oltamı atmaya mangalı da götürdük. Balık gelirse balık gelmezse kasaptan aldığımız tavukları koyarızGünaydın beyler. Sabahın erken saatlerinde denize gitmiş gibi hissettim ortamı. Kimsecikler yok.
Bu arada Start Stop yok heeeeŞunu şöyle bırakıp essay yazmaya kaçayım.