Bulamazsınızzzzz gercek adımı bilmiyonuz plm nasıl alacaklarSakaryada olan allah askina su kutuphaneye gidip isim soyad alsin
Bulamazsınızzzzz gercek adımı bilmiyonuz plm nasıl alacaklarSakaryada olan allah askina su kutuphaneye gidip isim soyad alsin
Alemin hızlı delikanlısı speedy orhanorhanbaba ismini cismini saklamamanı, numaranı vermemeni şimdi daha iyi anlıyorum, çapkınlıklardan başın çok yandı burdan da bişiler gelirse yenge affetmez diyosun haklısın valla sen de ne diyeyim, çapkın @maximaorhan olmayı hiç birimiz anlayamayız...
Alemin hızlı delikanlısı speedy orhan
Bu kizi uzup kirsin yada bir halt yesin eger kiz kinci biriyse sen o zaman izle samatayila adını soyadını vermişin daha nolcak aylardır bize söylemediğin sırrını kadınlara söylemişsin.....
LAM BEN VERMEDİM KADIN VERMIS KADINNNN NORMALDE HAYATTA İŞİM OLMAZ VALLAla adını soyadını vermişin daha nolcak aylardır bize söylemediğin sırrını kadınlara söylemişsin.....
Bu kizi uzup kirsin yada bir halt yesin eger kiz kinci biriyse sen o zaman izle samatayi
Hic bu yönden düşünmemiştim hafiften bi korku saldın icime sbah sabah tşklerBu kizi uzup kirsin yada bir halt yesin eger kiz kinci biriyse sen o zaman izle samatayi
LAM BEN VERMEDİM KADIN VERMIS KADINNNN NORMALDE HAYATTA İŞİM OLMAZ VALLA
Ohaa awk yapmaz lan o kadar da değilaynen kızın elinde isim soyisim var kütüphaneciden numarayı bulan kız eşinin çalıştığı yere kadar bulur size bişi sorabilirmiyim yanlış anlamazsanız diye mektup yazar
SEN ADAMSINYaa @maximaorhan Abi iyilik yap denize at demişler adamın şimdi ne suçu var yakışıklı çapkın kültürlü zeki olmaktan başka ya
Sanki o gidip almış numarayı peh
Ohaa awk yapmaz lan o kadar da değil
Yaa @maximaorhan Abi iyilik yap denize at demişler adamın şimdi ne suçu var yakışıklı çapkın kültürlü zeki olmaktan başka ya
Sanki o gidip almış numarayı peh
Günaydın beyler. Sanki dispeçırmışım da kütüphanede kızlar bana yazıyor gibi mutlu uyandım
Ya benzete benzete o adama mi benzettin benibi anlık zevk için değer miydi be orhanbaba... değer miydi... biz seni orhanbabuş bildik sen mehmet ali erbil çıktın ......
Ya olm hahdhahfabxhGünaydın beyler. Sanki dispeçırmışım da kütüphanede kızlar bana yazıyor gibi mutlu uyandım
Sen aldatilmis yada kandirilmis kadin gormedin galibaOhaa awk yapmaz lan o kadar da değil
Ya olum ne kandırması yaSen aldatilmis yada kandirilmis kadin gormedin galiba
Orhan babuş valla gizleniyorsun ama bi balata yanarsa Şov anahaber watsap hattına düşersin tüm Türkiye tanır hahshsSen aldatilmis yada kandirilmis kadin gormedin galiba