Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liseliler dikkat.Hocanın dedikodusunu yapmak 1 ila 5 gün arası uzaklaştırma.İfşasını bir yere atmak sınıf grubu da dahil bu da 1 ila 5 gün arası uzaklaştırma.Bunlar Berkin'den de sıkılar yav:D:D

Dershanede niye yaptığımı hala anlamadığım şekilde sıraların üzerine basa basa yürüyodum ufacık boyumla kirişe kafa atıp yere yapışmıştım o an sınıfta olanlar görüştüğümüzde hala daha goygoyunu yapar :confused::D:p

Arkadaslar, Yeni geyik konusu baslatmak istiyorum. Lise'de yasadiginiz en kötü aniniz. :D :D
Uzun eşşek oynarken hoca sınıfı basmıştı o arada atlamalarını bekliyoruz, arkamdakiler hoca gelince çıkmış, hoca arkama bi şaplak attıydı onu hiç unutmam :D

Bir de bugün çavuş selam verirken, adaya yakalandım :(

Uzun eşşek oynarken hoca sınıfı basmıştı o arada atlamalarını bekliyoruz, arkamdakiler hoca gelince çıkmış, hoca arkama bi şaplak attıydı onu hiç unutmam :D

Bir de bugün adaya çavuş selam verirken yakalandım :(
He bi de uzun eşek oynarken pantolonumu yırtmıştımdı malum bölgeden

Dershanede uzun eşek oynarken ayının biri tam belimin boşluğuna atlamisti baya kötü olmuştum soğuk ter atmistim.Babam gelmişti arabayla hastaneye gitmiştik 4-5 saat yatmıştim.1 hafta felan ağırlık kaldiramamistim belden.Halen salonda dead lift yapmam.

Dershanede uzun eşek oynarken ayının biri tam belimin boşluğuna atlamisti baya kötü olmuştum soğuk ter atmistim.Babam gelmişti arabayla hastaneye gitmiştik 4-5 saat yatmıştim.1 hafta felan ağırlık kaldiramamistim belden.Halen salonda dead lift yapmam.

Yav basket oynarken sol kolumu da kırdım hastaneye götürdüler ameliyat falan bi de o da var :D Okula döndükten sonra kızlar falan acıyarak bakıyordu kolumda platinli alçılı görünce çok sövdüm :D Siz yazdıkça ben hatırlıcam :D :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...