Bizim eski R19 europa'da da öyleydiBen dacia lardaki korna olayına gıcık oluyorum sinyal kolundaydı 2011 model dacia sandero stapway kullanmıştım berbattı koy abicim direksiyonun üstüne çok mu zor yani
Bizim eski R19 europa'da da öyleydiBen dacia lardaki korna olayına gıcık oluyorum sinyal kolundaydı 2011 model dacia sandero stapway kullanmıştım berbattı koy abicim direksiyonun üstüne çok mu zor yani
Yok yav demez herhalde kac yaşında? Ufak bi şeyse kesin öter amaAmann şimdi der abla bu beni dövdüydü biter herşey![]()
![]()
Gas Monkey Garage candırWest coast customs der susarım hocam. Burdan Rayn beye selam olsun
13-14'tür dövdüğümde 10'du eğer o ise, sorun o olduğundan emin değilimYok yav demez herhalde kac yaşında? Ufak bi şeyse kesin öter ama![]()
Çok geliştirdi adamlar yaptıkları işi hayran kalmamak elde değilGas Monkey Garage candır![]()
Çok faydalı olur tabi de çırak açısından asıl ustanın ne düşündügü önemliProfesyonel bir ustanın yanında çırak olmak istermiydiniz![]()
Bi sey olmaz ya dert etme13-14'tür dövdüğümde 10'du eğer o ise, sorun o olduğundan emin değilim![]()
Berkin maximaorhan küfür ettiBu düzboru neden hala ceza puani almadi bi kac sayfa önce küfür etmisti ben edince çatır çatır yazıyolar amk ona da yazın
Uzun eşşek oynarken hoca sınıfı basmıştı o arada atlamalarını bekliyoruz, arkamdakiler hoca gelince çıkmış, hoca arkama bi şaplak attıydı onu hiç unutmamArkadaslar, Yeni geyik konusu baslatmak istiyorum. Lise'de yasadiginiz en kötü aniniz.![]()
![]()
He bi de uzun eşek oynarken pantolonumu yırtmıştımdı malum bölgedenUzun eşşek oynarken hoca sınıfı basmıştı o arada atlamalarını bekliyoruz, arkamdakiler hoca gelince çıkmış, hoca arkama bi şaplak attıydı onu hiç unutmam
Bir de bugün adaya çavuş selam verirken yakalandım![]()
İlk okul 8 deyken fermuardan arka kemer noktasına kadar yırtılmıştı ne rezil olmuştumHe bi de uzun eşek oynarken pantolonumu yırtmıştımdı malum bölgeden
Dershanede uzun eşek oynarken ayının biri tam belimin boşluğuna atlamisti baya kötü olmuştum soğuk ter atmistim.Babam gelmişti arabayla hastaneye gitmiştik 4-5 saat yatmıştim.1 hafta felan ağırlık kaldiramamistim belden.Halen salonda dead lift yapmam.