Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yaşadığınız yerlerde anlık kar durumu nasıl? yarın yada perşembe tatil olurmu istanbul?

Ben Denizlide'yim tatil olmaz
1f602.3fba116397.png
1f602.3fba116397.png

Zonguldak'ta durmayan bir yağmur var, arada bir de sulu kar yağıyor. Sanırım bu gece yahut yarın kar yağacak gibi duruyor. Bizim yollarda bolca aquaplaning testi yapılabiliyor, birikintiden ziyade bir göl simülasyonu oluşuyor diyebilirim. Dün, 4.kışını yaşayan petlas w651'i virajda aquaplaning konusunda ciddi zorladım, beton etkisiyle beraber esp ışığı diskoya bağladı ama öyle ya da böyle yolda tutmayı başardı. Ah şu lastik sıcaklık yükselince saçmalamasa ts860'ı hiç düşünmem bile. Neden bilmiyorum ama bu mevzuda dertliyim, içimi dökmeye ihtiyacım varmış.

Hahahah Yarın tatil olmaz, web whatsapp ve tweetdeck'te smiley bulup yapması zor geldiği için copy pastede kalmış ordan şaaptım boyutlu çıkmış

Zonguldak'ta durmayan bir yağmur var, arada bir de sulu kar yağıyor. Sanırım bu gece yahut yarın kar yağacak gibi duruyor. Bizim yollarda bolca aquaplaning testi yapılabiliyor, birikintiden ziyade bir göl simülasyonu oluşuyor diyebilirim. Dün, 4.kışını yaşayan petlas w651'i virajda aquaplaning konusunda ciddi zorladım, beton etkisiyle beraber esp ışığı diskoya bağladı ama öyle ya da böyle yolda tutmayı başardı. Ah şu lastik sıcaklık yükselince saçmalamasa ts860'ı hiç düşünmem bile. Neden bilmiyorum ama bu mevzuda dertliyim, içimi dökmeye ihtiyacım varmış.

EReğli yolu ve sapça sonrası kar var Gacaya sucuk ekmeğe çıkarlar bu gece :D :D

Yok durum kötüymüş bi kaç video izledimde yolda kalanlar kaza yapanlar falan oldukça fazla :)
Ben de gördüm özellikle Zonguldak - Ereğli arası yoğun kar yağışı altındaymış. Bermuda şeytan üçgeni gibi bir bölge orası, değişik bir havası var. Bakalım merkeze ne zaman yağacak, kesin ben dışarı çıktığımda yağar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...