Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler uzun suredir kafayi biseye taktim. Korna direksiyonun ustunde yani ortaya basinca otuyo. Ben onume direksiyon kiran olunca hep korna basarim.
Şimdi hizla yolda giderken biri onume ciksa kavsakta. Ben gene kornaya yuklenirim... 90 la arabaya girmsem bu havayastigi nasil acilcak. :))

Beyler uzun suredir kafayi biseye taktim. Korna direksiyonun ustunde yani ortaya basinca otuyo. Ben onume direksiyon kiran olunca hep korna basarim.
Şimdi hizla yolda giderken biri onume ciksa kavsakta. Ben gene kornaya yuklenirim... 90 la arabaya girmsem bu havayastigi nasil acilcak. :))
Büyük ihtimal kol kemiğini parçalar yine açılır abi dert etme

Aman diyeyim o kolu alalım :)

Ben dacia lardaki korna olayına gıcık oluyorum sinyal kolundaydı 2011 model dacia sandero stapway kullanmıştım berbattı koy abicim direksiyonun üstüne çok mu zor yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...