Zonguldak'ta durmayan bir yağmur var, arada bir de sulu kar yağıyor. Sanırım bu gece yahut yarın kar yağacak gibi duruyor. Bizim yollarda bolca aquaplaning testi yapılabiliyor, birikintiden ziyade bir göl simülasyonu oluşuyor diyebilirim. Dün, 4.kışını yaşayan petlas w651'i virajda aquaplaning konusunda ciddi zorladım, beton etkisiyle beraber esp ışığı diskoya bağladı ama öyle ya da böyle yolda tutmayı başardı. Ah şu lastik sıcaklık yükselince saçmalamasa ts860'ı hiç düşünmem bile. Neden bilmiyorum ama bu mevzuda dertliyim, içimi dökmeye ihtiyacım varmış.
Elit apaçiyi de şimdi gördüm asdfasdfYarın okullar tatil olur mu?
Emojiler neden bu kadar büyük?
Alfhonso böyle emoji koymayı nereden öğrendi?
Ekli dosyayı görüntüle 2455
Oralarda zaten var, her zaman da oluyor. Merkeze yağmur yağar oralara karEReğli yolu ve sapça sonrası kar var Gacaya sucuk ekmeğe çıkarlar bu gece![]()
![]()
Yok durum kötüymüş bi kaç video izledimde yolda kalanlar kaza yapanlar falan oldukça fazlaOralarda zaten var, her zaman da oluyor. Merkeze yağmur yağar oralara kar![]()
Ben de gördüm özellikle Zonguldak - Ereğli arası yoğun kar yağışı altındaymış. Bermuda şeytan üçgeni gibi bir bölge orası, değişik bir havası var. Bakalım merkeze ne zaman yağacak, kesin ben dışarı çıktığımda yağar.Yok durum kötüymüş bi kaç video izledimde yolda kalanlar kaza yapanlar falan oldukça fazla![]()
Tamirci çıragı degilmiş bu arkadaş kendi arabasıymış opel forumunda söylemiş
Cicişler yolsuz kalmış bence. Onların pembe Jeep Cherokee vardı galiba, bir çevirmede polise çemkirirlerken görmüştüm haberlerde