Muhtar benim. Onun dışında her rütbe halkım için revadır, haktır...

hhahahahahah Ne kusuru reis hele bi vakit ilerlesin yöneteciler şöyle bir çıksın herkes yine yokluğunu ortaya çıkartınca hepimiz birbirimize sarılacaz.aasdfasdf yok ya kusura bakma kötü izlenim oldu gibi![]()
![]()
![]()
Rütbeler hoşaf kavurma daki atamaları etkileyecek. Bilmeniz gereken sadece buBu rütbenin son noktası ne? Panpa'dan sonra amcaoğlu, halakızı, yeğen, kuzen, kayınço filan koyup otoparkcom'a akrabalık mı gelecek?![]()
Rütbeler hoşaf kavurma daki atamaları etkileyecek. Bilmeniz gereken sadece bu
Rütbeler hoşaf kavurma daki atamaları etkileyecek. Bilmeniz gereken sadece bu
Aralıksız izliyorum hastası oldum
Integral Link tanıtımıBuzda ESP'nin faydaları adlı gif yav bu bildiğin![]()
O değil favori editörüm @ctanguner .Böyle dip basık e30 ile göbekte lastik eritip ve bunları yaparken tesbihi sağ elinden sol eline geçiren bir tipi var.Şimdi daha yazarım da dün gece ki sarılma muhabbetlerinden sonra patlamayım iyice.
AhahhahahahahaBu hosaf kavurma konusunu anlamak icin forum acildigindan beri cok caba sarfettim. Paralel bir olusum musunuz?
Yok reis kavurmacılar foruma dikey, ben onlara paralelim [emoji23][emoji23]Bu hosaf kavurma konusunu anlamak icin forum acildigindan beri cok caba sarfettim. Paralel bir olusum musunuz?
O bizim en istikrarlı troll'ümüz lütfen Can bey...Bu hosaf kavurma konusunu anlamak icin forum acildigindan beri cok caba sarfettim. Paralel bir olusum musunuz?