çok bilmiyorum ama bu suların tadı pH değeriyle alakalı. Mesela sırma,erikli, ve en güzeli hamidiye suları. Bakmadım ama sanırım bu 3 suyun pH değeri birbirine yakındır.Kimya mezunu falan bi arkadaşımız yokmu yeşillendirsin bi şuraları![]()
çok bilmiyorum ama bu suların tadı pH değeriyle alakalı. Mesela sırma,erikli, ve en güzeli hamidiye suları. Bakmadım ama sanırım bu 3 suyun pH değeri birbirine yakındır.Kimya mezunu falan bi arkadaşımız yokmu yeşillendirsin bi şuraları![]()
Onlar yerçekimsiz ortam muz yiyip çilek tadı almak isteyen bir cins. Bence waffle ve kalori yakmak garip gelmemeli hocam.abooov hem waffle yiyip bi yandan saka su içerek kalori mi yakmaya çalışıyolarmış ben mi yanlış anladım yoksa?![]()
İstanbulda belli başlı migroslarda var bide bizim apartmana arabası geliyor ondan alanlar oluyor ama biz migrosdan alıyoruz 10 litrelik tanesi 3.45 ti herhaldeabant su her yerde yok sanırım hiç görmedim
İstanbulda belli başlı migroslarda var bide bizim apartmana arabası geliyor ondan alanlar oluyor ama biz migrosdan alıyoruz 10 litrelik tanesi 3.45 ti herhalde
Ne diyeyim canınız sagolsun hocamCıx denizlide yok oraya su almaya gelemem hocam![]()
olm en büyük örneklerinden birisi bizde işte
ibo tatlıses
adam ak47 ile hs yedi hala hayatta
evet
parası olmayan ölsün demek bu kadar kolay![]()
Artık karpuz otura otura büyümüyor, Macchiato, Latte, Milkshake, "Iscak çiklatBayan milleti, karamel mocha içip koşu yaparlar... O karameli ben içtim sanki...
Artık karpuz otura otura büyümüyor, Macchiato, Latte, Milkshake, "Iscak çiklat)" içip içip...
![]()
Aritma sistemini tavsiye etmem.yani gemide cok kullandik sonuclarini biliyorum. Deniz suyu inanin su musluktan temiz ama sistem basit olarak suyun isitilmasi olarak dusunebilirsiniz merak edenler icin sistem eva olarak gecer. Ama sonuclari aylik kullanimdan sonra dis etlerinde cekilme halsizlik tuvalet sorunlari vb sekilde uzayip gidiyorAbi en iyisi eve takılan arıtma sistemi. Hepsinden kat ve kat daha iyi valla. Erikli de iyidir.
Abi şuna cırcır deseneAritma sistemini tavsiye etmem.yani gemide cok kullandik sonuclarini biliyorum. Deniz suyu inanin su musluktan temiz ama sistem basit olarak suyun isitilmasi olarak dusunebilirsiniz merak edenler icin sistem eva olarak gecer. Ama sonuclari aylik kullanimdan sonra dis etlerinde cekilme halsizlik tuvalet sorunlari vb sekilde uzayip gidiyor
Uzaya çıkıyor sanki i.bneler işçiliğe bakHyundai servisi, debriyaj balatası için 605 tl, işcilik için 430 tl fiyat cıkardı![]()
Müdür yetkili servis normaldir tuttuğunu bırakmazHyundai servisi, debriyaj balatası için 605 tl, işcilik için 430 tl fiyat cıkardı![]()
Erken değilmi yav, kaç km olduHyundai servisi, debriyaj balatası için 605 tl, işcilik için 430 tl fiyat cıkardı![]()