o ne iş ?En guzeli IB programı. Ben cok rahatım valla ygs lys derdi yok. Ama farklı yükümlülükleri var.
Demesi güzel ama hocam bütün sülale memurken ben neyin ticaretini nerde yapayımDoktor olmayacaksanız ygs-lys kasmayın hatta doktor olacaksanızda kasmayın.Ticaret yapın,kendi işinizi yapın.Yeni işe başlayan pratisyen hekimin kazandığının 2 katını kazanırsınız.
AhahahahahhaahahahaKim sınava çalışıyor Ceyhun mu?
Olm adam fake taxi'nin ülke ülke hangi araçları kullandığını yazabilecek potansiyele sahip
Ezberi çok kuvvetli onun çalışmaya ihtiyacı yok
Uluslar arası bakalorya programı türkçesi. Yurtdışına odaklı bir egitim var. Konular falan türkiye müfredatına gore bir hayli farklı keza sınav sistemi de öyleo ne iş ?
Bilgi sahibi olduğun bir konu hakkında iş yapabilirsin bir ucundan başlayarak.Yaşlanana kadar sabah 6 da kalkıp düzenin bir parçası olup sabah 8 akşam 5 çalışmak istemiyorsan bunu yapmalısın.He ama benim hayalim memur olmak,beni ne öldürsün ne güldürsün yeter bana dersen başka..Demesi güzel ama hocam bütün sülale memurken ben neyin ticaretini nerde yapayımmutlu olacağın işi yapma muhabbetine hiç girmiyorum
![]()
Cem baba da fena gitmiyor
Demesi güzel ama hocam bütün sülale memurken ben neyin ticaretini nerde yapayımmutlu olacağın işi yapma muhabbetine hiç girmiyorum
![]()
Geleceği görüyor musun dükkanda ? dükkan bir yere gitmiyor üniversiteni de oku@alfhonso Bu yazından sonra babamın dükkana çökmeye karar verdim gibi sağolasın![]()
Cem baba da fena gitmiyor![]()
Adam resmen "kurtarın beni" der gibi bakmış ya lan
Aldülhamit han'a benzettim lanadam bunalmış resmen.. dikkatimi Tayyip'in sol tarafında bulunan yüz ifadesi dikkatimi cekti hayalet gibi![]()
Konsepti değişiriz dükkan bizimGeleceği görüyor musun dükkanda ? dükkan bir yere gitmiyor üniversiteni de oku)
Konsepti değişiriz dükkan bizimBabam kasap da dükkan çarşının göbeğinde meydanda
Babam emekli olunca benim üni bitiyor.
Dükkan kira ama olsunValla babam aslen marangoz, atölyemiz vardı ben liseyi bitirecekken onun emekliliği geldi napacaksın ona göre kapatıcam dükkanı dedi. Dedim baba yok ben müyendis olacam. Taam dedi kapattı. Müyendis olmadım. Amcamda marangozdu amcaoğlu dükkanı devraldı, amcamın eski müşterileri ve kendi bulduğu müşterilerin yanına babamın müşterileri de kattı para sayma makinası aldı sonra da.