Varsa eğer kalifiye eleman olarak yanında çalışabilirim. Malum 2 kişi vurmak daha heycanlı olabiliyor. Diyim ve noktalayalım konu kötü yere gidiyor ve berkin gişeleri geçmiş konuya yardiriyor gibi duruyor.
zuhahahahahahah hahahahahah

Varsa eğer kalifiye eleman olarak yanında çalışabilirim. Malum 2 kişi vurmak daha heycanlı olabiliyor. Diyim ve noktalayalım konu kötü yere gidiyor ve berkin gişeleri geçmiş konuya yardiriyor gibi duruyor.
Okey değil durex panpa ama sen bilirisin
Valla whatsappta arada yazıyoz böyle şeyleri Ceyhun yardırıyor buradaOlom siz çok tehlikelisiniz bi de gelmiş whatsapp grubuna gelin diyonuz gelir miyim lan hiç![]()
Ortam samimi yoksa yazmam yaniValla whatsappta arada yazıyoz böyle şeyleri Ceyhun yardırıyor burada![]()
Ortam samimi yoksa yazmam yani. Bide yazıyoz o kadar sizde like atıverin bari.
an itibariyle elektronık aleLA la la la la![]()
D: Nusret mi ora ?
![]()
![]()
![]()
bu ne olum ınstagramdakı takıpe takıp falan yazın barıHer mesajına like atıyom la sen de bana at![]()
Olacammmm ulennnnnnnAdam kıskanç reis ben de panpa olacam diyor![]()
Ne degişecek ki la?Olacammmm ulennnnnnn
Hiç bi şey değişmeyecek ama olsunNe degişecek ki la?
Görmezden geldim ben de neler neler yazdılar yahuGençler 2 Dk okumadık ne olaylar dönmüş bir film çekmediğiniz kalmış![]()
Bikinili kızlar da cabasıMargarita veriyolarmış öyle demişti orhan baba. [emoji23][emoji23]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seni banlatcam kankaBerkin artık bu başlık 5000 mesaj olursa bana ekstra puan verir inş amin