bu arada samurai konusunda eleştrilerinizde haklı olabilirsiniz de ben denizlide kullanacağım, öyle üst düzey off road falan değil yani içini dışını bilemedim 

Genede çoğunu ihaleyle alınıp tolayan varAskeriyede bunların vites kolunu çıkaran bile var yav yazık valla Defenderlara
Haklısın aslında coğrafya olarak bizim buralara uygun değil yağış cok arazi çok kotu tenteli olduğu icin soğuk oluyor ustu acik hic gezemedim zaten satmayıda düşünüyoruz zatenbu arada samurai konusunda eleştrilerinizde haklı olabilirsiniz de ben denizlide kullanacağım, öyle üst düzey off road falan değil yani içini dışını bilemedim![]()
Böyle yapcan pampa bakPanpa gürcistandan benzini getir de Kartepe'de kalmayak bagaja bi kaç şişe benzin atak.
Haklısın aslında coğrafya olarak bizim buralara uygun değil yağış cok arazi çok kotu tenteli olduğu icin soğuk oluyor ustu acik hic gezemedim zaten satmayıda düşünüyoruz zaten
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın resimleri ve aciklayici bi yazi ile aracı paylaşacağım keske video da atabilseydik
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Berkinka 'cım şuna bi çözümümüz var mı acep ?
Ooooo Tam Terrorist arabasi olmus
geçmiş olsun şemsiyeyi açmaya çalışmayın fazlaLab sınavı dün ertelenmişti yoğun kar sebebiyle. Bugün de "üniversiteye ulaşamayan öğrenciler için telafi sınavı olacak" duyurusu geldi ve telafiye kalırız bugün girmeyiz niyetiyle gittik okula. Cumaya girdik rahat rahat namazı kıldık duamızı ettik huzurumuzu kastık. Namaz çıkışı millet sınava gidelim demeye başladı. Ulan hani gitmiyoduk, ben konuları tekrar etmedim bişey yapmadım. Biri ben girmiyorum dedi gitti diğeri hesap makinen varsa hadi kanka yürü girelim diyerek kolumdan çekti ve kendimi lab sınavının ortasında buldum.
Adfgahshajaja sınav nasıldı?Lab sınavı dün ertelenmişti yoğun kar sebebiyle. Bugün de "üniversiteye ulaşamayan öğrenciler için telafi sınavı olacak" duyurusu geldi ve telafiye kalırız bugün girmeyiz niyetiyle gittik okula. Cumaya girdik rahat rahat namazı kıldık duamızı ettik huzurumuzu kastık. Namaz çıkışı millet sınava gidelim demeye başladı. Ulan hani gitmiyoduk, ben konuları tekrar etmedim bişey yapmadım. Biri ben girmiyorum dedi gitti diğeri hesap makinen varsa hadi kanka yürü girelim diyerek kolumdan çekti ve kendimi lab sınavının ortasında buldum.
@istanbul O Charger bir saat rölantide 16 Litre yakar hesabın doğru olduğuna eminmisin?
Hahahaahhs Bizimkiler biraz geniş abi de yine de açılmıyo beyageçmiş olsun şemsiyeyi açmaya çalışmayın fazla