yoğundu valla 2. sınavlar bitti 1 hafta boşluk var kafa rahat birazŞükür allaha iyiydi. Senin nasıldı panpa?
yoğundu valla 2. sınavlar bitti 1 hafta boşluk var kafa rahat birazŞükür allaha iyiydi. Senin nasıldı panpa?
thanks panpaDear Cls 350, welcome to hell.
We hope to u will have a fun in the forum.
hahhaHosgeldin panpa
Murat abi otoparktan neden ayrıldı diye sormadığın sürece güzel sohbetler edebiliriz![]()
hoşbuldumhoşgeldin dostum, forumda da liseli arkadaşlar var, sayıları oldukça fazla ama sınav esnasında bile foruma girecekler ellerinden gelse. Sınavlarını okulunu derslerini ihmal etme. Hoşgeldin tekrar![]()
evet hemde 306 bg olanındanIs that a BMW X6 on ur pp?![]()
Nope its a polo 1.0 trendlineIs that a BMW X6 on ur pp?![]()
Thanks for ur comment, darling orhan.Nope its a polo 1.0 trendline![]()
Yav @alfhonso ingilizce ve almancayı çükleyen yok bana ders dinlemiyor diyorsun![]()
Lisende ingilizce ve almanca eğitimi veriliyor değerini bil emenikeYav @alfhonso ingilizce ve almancayı çükleyen yok bana ders dinlemiyor diyorsun![]()
Bana diyosun genelde çünküAslanım senin okuduğun lisede ingilizce ve almancadan başka ders yok mu her ders burdasınbi de niye üzerine alındın
![]()
Ya Darling falan diyo çizicem şimdi
Almancayı kapmaya çalışıyorum ingilizcede bi şey yaptığımız yokLisende ingilizce ve almanca eğitimi veriliyor değerini bil emenike
Sonradan temel atmaya çalışmazsın işte kap kapabildiğin kadar bilgiyi
Kalem tercihimdirYa Darling falan diyo çizicem şimdi![]()