Bundan sonra tüm mesajlarını beğeniyorm kardeş.Zaten trim sesi gelsede kullanıcı hatasıdır![]()
Bunlar başlangıçtı panpaO kada hızlı nası beğendin ya helal olsun.
Alkol mü? yoksa başka bi sey miBaşkan içmeye gidek gel))
Kapı kollarından geliyor panpa çatır çuturSenin arabada trim sesi var mı abi ? @maximaorhan
Böyle kasisten falan geçince sağdan soldan çatır çutur pat küt ya da gacır gucur ses geliyosa dal silikon spreyi ile her tarafaTrim sesi nasıl bir ses bizim arabadan geliyor mu gelmiyor mu bilmiyom ben.![]()
Gelmiyor heralde ama çok nadir ön göğüsün sağ tarafından tırr diye titireme sesi geliyo o da göğüs çatlak dolu o yüzden heralde.Böyle kasisten falan geçince sağdan soldan çatır çutur pat küt ya da gacır gucur ses geliyosa dal silikon spreyi ile her tarafa![]()
@alfhonso ya trip atıyorum ve bu gece foruma girmiyorum
İyi geceler agalar
Alkol mü? yoksa başka bi sey mi
Ben pek alkolcü değilim![]()
Bende nargilenden bahsettim yavSigarayı bıraktım, nargileden geldim. Alkolden ötesine bulaşmamama cidden çok fena içesim var bugün kabul günüm herkes bi üzerime geliyor saracak yer arıyorum
Bende nargilenden bahsettim yav
Ama yeni içmissin baska zaman artık
Böyle kasisten falan geçince sağdan soldan çatır çutur pat küt ya da gacır gucur ses geliyosa dal silikon spreyi ile her tarafa![]()
Bas ağrısının bir com sebebi olurNargileyi ben hiç sevmiyorum niyeyse, hep kapalı alanda içtim ondan mıdır nedir başımı ağrıtıyor.
Nargileyi ben hiç sevmiyorum niyeyse, hep kapalı alanda içtim ondan mıdır nedir başımı ağrıtıyor.
İşte içine ne koyulduğunu da bilmiyorum ki hiç anlamam nargileden zaten.Bas ağrısının bir com sebebi olur
Köz seçimi
Tütün seçimi
İçilen ortam vs.
Kaliteli yerde kaliteli tutun ic bağımlı olursun