yapma bunu yapma bunu![]()
2 aydır vakit geçmiyo vakit geçmiyo diyodum nası düşünememişim asdfasdf
![]()

Örn:Adamın biri denize dalmış bende yaprak...
yapma bunu yapma bunu![]()
2 aydır vakit geçmiyo vakit geçmiyo diyodum nası düşünememişim asdfasdf
![]()
Cenk benim unutmadığım ne biliyo musun?Neler geçti abi çoğu bazen aklıma gelir de gülerim. Şimdi gelmiyor, unutuyorum zamanla hey gidiOtopark bozdu, muhip neden ayrıldı, murat neden yok, yakında sinan da gider, test arabası neden gelmiyor... Say say bitmiyor
![]()
Valla ben kırmızı diye hatırlıyorum yaşlı bi abiydiEğer birde kırmızı ise Donanım haberde çok yazıyor o kişi..
Aksnsmmsms hatırlatma şunu yaCenk benim unutmadığım ne biliyo musun?
Yanarım yanarım neden ss almadığıma yanarım
Yanlış hatırlamıyorsam Mertcan idi galiba "Vag'cılar bu başlık altına" diye bi başlık açmıştı.
Birisi de ilk yoruma "Mümkünse bu başlık altından çıkmayın" yazmıştı
Abi hatırladıkca sırıtıyorum hatırladıkca gülüyorum ahahahahahagah
Harbiden benim icin best of oydu yani![]()
Ben de anımsıyorum ona benzer bir muhabbetiCenk benim unutmadığım ne biliyo musun?
Yanarım yanarım neden ss almadığıma yanarım
Yanlış hatırlamıyorsam Mertcan idi galiba "Vag'cılar bu başlık altına" diye bi başlık açmıştı.
Birisi de ilk yoruma "Mümkünse bu başlık altından çıkmayın" yazmıştı
Abi hatırladıkca sırıtıyorum hatırladıkca gülüyorum ahahahahahagah
Harbiden benim icin best of oydu yani![]()
As MertBeyler SA
Coşkun dayı, Selam olsun ona burdan. Yeni yılı kutlu olsunValla ben kırmızı diye hatırlıyorum yaşlı bi abiydi![]()
Aleyküm selam hocamBeyler SA
o kadar kötü değil ama bence gençlik yılları insanın en iyi dönemi 17-25 yaş arası lise son okuyorum arkadaş ortamımız o kadar iyiki bidahamı okusak diyoruzEvlilik nasıl bi şey biliyonuz mu?
İstanbul'daki arkadaşlarınız evde sohbet muhabbet edip gülüp eğlenirken
Siz evde bıçağın ucuna batırılan soyulmuş elmayı ağızınızla dilinizi kesmeden almaya çalışmak gibi bi sey![]()
Her canlı bir gün tadacak, ama er ama geçEvlilik nasıl bi şey biliyonuz mu?
Siz evde bıçağın ucuna batırılan soyulmuş elmayı ağızınızla dilinizi kesmeden almaya çalışmak gibi bi sey![]()
Hocam nobel evlilik edebiyatı ödülü sizindirEvlilik nasıl bi şey biliyonuz mu?
En ufak bi hatanda ya dilin kesilecekHer canlı bir gün tadacak, ama er ama geç![]()
Kabullenmek en mantıklısıEn ufak bi hatanda ya dilin kesilecek
Ya da İstanbuldaki arkadaşların yanında sap sap oturacaksın
Çok karmaşık çok