ıstanbula gelsene. bızım apartmana gel hatta sımdı 4. katımızda kıralık![]()
İstanbula gelip kiralık ev tutup tek başıma kalabilmem için 3bin liranın üzerinde bi maaşla çalışmam gerek

ıstanbula gelsene. bızım apartmana gel hatta sımdı 4. katımızda kıralık![]()
1999'da liseye başlarken çıktım bu evden, 2016 Haziran'da geri döndüm ve evi baştan yarattık. Valla evrakta sahtecilik yaparak tapuyu üzerime almam an meselesiSen nasıl o kadar yabancı kaldın ??
Onu da buluruzİstanbula gelip kiralık ev tutup tek başıma kalabilmem için 3bin liranın üzerinde bi maaşla çalışmam gerek![]()
![]()
Çıık 3000'in üstüne çık. 1500'e kulübe kiralamaya başladılar.İstanbula gelip kiralık ev tutup tek başıma kalabilmem için 3bin liranın üzerinde bi maaşla çalışmam gerek![]()
![]()
MSİ GE72 Laptop kullanıyorum. Uçurmasada bütün ihtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor. İ7 4710HQ ve GTX970m var.Pek fazla anlamam ama sistemin nasıl merak ettim![]()
Yok abi normal Dubleks daire vallahaBen diyorum, kesin malikhane![]()
Onu da buluruz![]()
MSİ GE72 Laptop kullanıyorum. Uçurmasada bütün ihtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor. İ7 4710HQ ve GTX970m var.
Ekipmanlar:
Zalman NS2000 Notebook Stand
MSİ DS502 7.1 Headset
MSİ Gaming mouse
Türksit Pit Stop Gamer koltuk
Kulaklık Türkiye de 400 Tl Amazon'dan 110 TL'ye getirmeyi başardım diğerlerini de gece indirimi vs ile almıştım
Yok abi normal Dubleks daire vallaha![]()
![]()
hacı sen onu bı 7 falan yap anca kurtarırİstanbula gelip kiralık ev tutup tek başıma kalabilmem için 3bin liranın üzerinde bi maaşla çalışmam gerek![]()
![]()
burs verıyormusunuzuçurmasada dediği bilgisayarı kes asdfadsfasf
o değil az önce normal daireydi şimdi dubleks oldu![]()
![]()
Çıık 3000'in üstüne çık. 1500'e kulübe kiralamaya başladılar.![]()
hacı sen onu bı 7 falan yap anca kurtarır![]()
Eveeet... Dubleksi yumurtladık. Bakalım daha neler neler. Bahçıvan, aşçı, uşak filan birazdan dökülür detaylarıMSİ GE72 Laptop kullanıyorum. Uçurmasada bütün ihtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor. İ7 4710HQ ve GTX970m var.
Ekipmanlar:
Zalman NS2000 Notebook Stand
MSİ DS502 7.1 Headset
MSİ Gaming mouse
Türksit Pit Stop Gamer koltuk
Kulaklık Türkiye de 400 Tl Amazon'dan 110 TL'ye getirmeyi başardım diğerlerini de gece indirimi vs ile almıştım
Yok abi normal Dubleks daire vallaha![]()
![]()
uçurmasada dediği bilgisayarı kes asdfadsfasf
o değil az önce normal daireydi şimdi dubleks oldu![]()
![]()
Bende de i7 4700 HQ ve 2 tane Gt 755 varYani masaüstü sistem kadar performanslo değil Ultra ayarlarda kesiciye giriyor bazen
Malikane olsa bir tane de arabam olurdu
![]()
Maalesef araba yok, GT-R varYani masaüstü sistem kadar performanslo değil Ultra ayarlarda kesiciye giriyor bazen
![]()
Yani masaüstü sistem kadar performanslo değil Ultra ayarlarda kesiciye giriyor bazen
![]()
Asdjslsjalajal Bedirhan harbi taunus alaydınla bizim araba 3500 milyar senin gömdüğün bilgisayar 4 milyar![]()
![]()
Aşçı uşak nere ağabey interneti kavga dövüş 2 ayda bağlattımEveeet... Dubleksi yumurtladık. Bakalım daha neler neler. Bahçıvan, aşçı, uşak filan birazdan dökülür detayları![]()
Aşçı uşak nere ağabey interneti kavga dövüş 2 ayda bağlattım![]()