Vatan için ölünmez, vatan için yaşanılırKeskin nişancının her adam vurmadan önce şiirin mısralarını okumasıda güzeldi ya.
"Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için."

Vatan için ölünmez, vatan için yaşanılırKeskin nişancının her adam vurmadan önce şiirin mısralarını okumasıda güzeldi ya.
"Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için."
estafurullah usta da bır arkasım star wars a gırmeden once han solo ölecek dedi konusmayı kestım bak aman dıyım cok hassasımUlan harbi ya naptık biz beyler hakkınızı helal edin izlemeyen varsa![]()
Lan ben de seni bi gün alayım da gezelim dicektim iyi yakınmışsın fazla mazot yakmamış olurumEhehe valla Polo Gt den tanıdım arkadaki Perge Bulvarı'nın orda oturuyom ben de. @Yasin Aygun
arkadas yeter da izlemedim ben inadına mı yapıyorsunuz oglumVatan için ölünmez, vatan için yaşanılırne sözdü be
![]()
Hahahah olur görüşürüz abi bir ara.Lan ben de seni bi gün alayım da gezelim dicektim iyi yakınmışsın fazla mazot yakmamış olurum![]()
Benim toplam perde ile birlikte 2300 lira civarına gelmişti.Cihazı Acer marka almıştım.Vayy eve projeksiyon falanda yapmışız abi. Kaça geldi abi bütün tertibat bide ne marka aldın makineyi?
yasine dikkat et 2 leşi var ona göreHahahah olur görüşürüz abi bir ara.![]()
Panpa niye hala izlemedin internete düşmesini mi bekliyosunarkadas yeter da izlemedim ben inadına mı yapıyorsunuz oglum
Ben daha pahalı bekliyordum yav iyi fiyatmış.Benim toplam perde ile birlikte 2300 lira civarına gelmişti.Cihazı Acer marka almıştım.
http://www.projeksiyon.com/urun/detay/acer-x112h-projeksiyon-cihazi:9565
Orhan abi senle film de izlenmez heeeBeyler
Katil uşak
vaktım yok sadece ondan. yoksa gıdeceksem bır sekılde zaten ındırımlı gıdıyorum hepPanpa niye hala izlemedin internete düşmesini mi bekliyosun![]()
maximum kartttvaktım yok sadece ondan. yoksa gıdeceksem bır sekılde zaten ındırımlı gıdıyorum hep![]()
Ne var olm ne gerek var 2 saat film izlemeyeOrhan abi senle film de izlenmez heee
Daha ucuzlarıda var çok daha pahalılarıda var.Kullanım amacına göre değişir.Yoksa 27 Bin lirayada cihaz var.Ben daha pahalı bekliyordum yav iyi fiyatmış.
Allah bak sen hayatı film ve kitaplarla dolu olan adamın dediğine gariNe var olm ne gerek var 2 saat film izlemeye
Shortcut yaptım işte size
yada ınternette acık bılet satılıyor. yada bazı gunler cınemax ındırım yapıyor yada turkcell vs yeterkı ınsan bulmak ıstesın. ıstersem o aksam sınema kapatcak kadar param olsun yınede bır bılete 25 lıra cıvarını vermeyı mantıklı bulmuyorum kendı adıma. bıde mısır ekle oda 20 lıra ayıptır. koyuyorum cantama mısır tertemız.maximum karttt
Yok abi 27 bizi aşar napacam 27'lik aletle sinema salonu işletecek degilim yaDaha ucuzlarıda var çok daha pahalılarıda var.Kullanım amacına göre değişir.Yoksa 27 Bin lirayada cihaz var.
Kitabı filme tercih ederim engineeroftheyearyasinaygunAllah bak sen hayatı film ve kitaplarla dolu olan adamın dediğine gari