ipin ucunu kızar ver o kaçırmazAteşim yok abi benim benim sevgilim yok. Zaten olsa da para yetismez ona malum bende biraz savurgan bi adamım bazen ipin ucu fazla kaçıyor.
sevgılın yok ta ıse olsa bana gore bır orta modelden basla . tecrubenı onunla kazan. sonra daha yenılerıne gecersın. telefon yani.Ateşim yok abi benim benim sevgilim yok. Zaten olsa da para yetismez ona malum bende biraz savurgan bi adamım bazen ipin ucu fazla kaçıyor.
Yok abi yeterince sosyalim birde şimdi allah muhafaza virüs falan kapmayak oralarda@gtepro sıkıntın varsa çorluda sosyal evler çözüyor panpa, gel götürem seni
qhardeşh motora biniyorsan kaskını takacaksınYok abi yeterince sosyalim birde şimdi allah muhafaza virüs falan kapmayak oralarda![]()
allah askına bak yapmayın soyle seyler yıkayacaklar burayı sonra. en son bır hatun muhabbetlerı gectı anam herkesın ıcınden neler cıktı. vallahı gıttım laptopu yıkadım.@gtepro sıkıntın varsa çorluda sosyal evler çözüyor panpa, gel götürem seni
Ben onu yazın Marmaris'e götürcem diğmi cehyunYok abi yeterince sosyalim birde şimdi allah muhafaza virüs falan kapmayak oralarda![]()
Benden fazla kaçırır kesin. Bana helal sıt emmiş kıymet bilen lazım benim çevreme kalırsak bittik valla kızla buluşacaz diye model arabalarımı satmak zorunda kalırım maazallahipin ucunu kızar ver o kaçırmaz![]()
Valla çanta hazır yazı bekliyom abiBen onu yazın Marmaris'e götürcem diğmi cehyun![]()
lisede 4 sene motor okudum, ünide yine motor okudum tek bir kız bile yok, suç benim miallah askına bak yapmayın soyle seyler yıkayacaklar burayı sonra. en son bır hatun muhabbetlerı gectı anam herkesın ıcınden neler cıktı. vallahı gıttım laptopu yıkadım.
Gecen günkı mubabbetin özeti ahduahahahahherkesın ıcınden neler cıktı.
kardeeeeeeşşşşşş sen de 6.0 motorlu kız alma 1.6 neyine yetmiyorBenden fazla kaçırır kesin. Bana helal sıt emmiş kıymet bilen lazım benim çevreme kalırsak bittik valla kızla buluşacaz diye model arabalarımı satmak zorunda kalırım maazallah
Korkudan valla 3 kat kask takarım ben orda abi. Sonuçta kiralık araba kim biniyor belli değilqhardeşh motora biniyorsan kaskını takacaksın
valla hocam kıtaplarını ben kendı adıma sevdım. dızısı ıse yuzde 50 dıyebılırım. zaten su an kendı kuzum servıste tampon gıtmıs jant gıtmıs halde dagınıktı bugun ayrı uzuldum. konuyu degıstıreyım barı bır gun arabayı yıkattım oturdum bakıyorum bole yakmısımda djarum zevkle bakıyorum ama. hanı fıyatı vs onemlı degıl zaten araba severler anlarlar ısterse 5 para etmesın benım gozume ayrı gelır. o an ıcerı 4 gtr girdi. sonra baktım dedım boyle evrenin neyse. hadı bır tanesını gormeye sevınen ben 4 tane nedır abı. bı tanesıde black edıtıon dı. ha sımdı buraya nasıl geldım sherlock gelmıs falan bır senede anca gelıyor bekledık falan kafa dagılsın hakıkaten degmedı. @alfhonso nun motoru gitti. ona bıle canım sıkıldı .
ya ahahahshsahKorkudan valla 3 kat kask takarım ben orda abi. Sonuçta kiralık araba kim biniyor belli değil![]()
Bunlar hep sınav...lisede 4 sene motor okudum, ünide yine motor okudum tek bir kız bile yok, suç benim mi![]()
1.6 yok ki çevrede olsa bile %60 ÖTV oranina giriyor. En iyisi köyden almakkardeeeeeeşşşşşş sen de 6.0 motorlu kız alma 1.6 neyine yetmiyor![]()