30 Bin lira maaş alan orhan bey nerede@maximaorhan
tam onu soracaktım biz dün @bedirhan. 'ın villasıyla dalga geçerken orhan beyin yalısı varmış haberimiz yok

EDit: 35 galiba abi aman yanlış olmasın

30 Bin lira maaş alan orhan bey nerede@maximaorhan
Yav ilhan abi ne 30'u 35bin lütfen30 Bin lira maaş alan orhan bey nerede@maximaorhan
Ouvv çok özürr hemen editleyip düzeltiyorumYav ilhan abi ne 30'u 35bin lütfen
Abi bir isteğin,arzun varmıdır?Hemen kargolayayım aklına gelip gelebilecek herşey olabilirTL değil $ bu arada yanlış anlaşılma olmasın
TL değil $ bu arada yanlış anlaşılma olmasın
Abi sana zahmetAbi bir isteğin,arzun varmıdır?Hemen kargolayayım aklına gelip gelebilecek herşey olabilir![]()
ahahshahahssahhashs
TL değil $ bu arada yanlış anlaşılma olmasın
Enflasyon kaynaklı reisyav bugün dolar altın euro yükselmiş, az da değil baya 9 kuruş falan artmış, sebebi ne ki bilen var mı açıklanan bişiler ya da beklenen bişiler falan mı var dışardaydım bakamadım hiç
405000 Krş kar ettim bugün.Bir günde 405 tlyav bugün dolar altın euro yükselmiş, az da değil baya 9 kuruş falan artmış, sebebi ne ki bilen var mı açıklanan bişiler ya da beklenen bişiler falan mı var dışardaydım bakamadım hiç
Ya bu ne abi insanların özel hayata hic saygıları yok kaldır lütfen şunu
Abi affet bu sefer insanların gözü gönlü açılsın biraz lütfen.Ya bu ne abi insanların özel hayata hic saygıları yok kaldır lütfen şunu
405000 Krş kar ettim bugün.Bir günde 405 tlİş yerinde o kadar kazanmadım halbuki
![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...nal-55.000km-de-servis-bakiml-381712619/detay beyler bu alınırmı bi bakasanıza.