![]()
Sinyal camını kırıp kaçmış şerefsizler.Diyecek bi şey bulamıyorum...
Gece ets mi atsak?Kocaeli'de de tatil![]()
Kanka peder yamuk mu park etti acabaValla anlasak bi de otoparkta kırıldığı kesin aynaları temizledik çünkü.
evet yolcu gemisiydiBunlarin daha buyugu anca yolcu gemisi. Senin gordugun yuk almamis olanidir
Atarız evlat.8-9 dan başlayalım 2 ye kadarGece ets mi atsak?
Yok canım peder yamuk park edenlere sövüyor kendi hayatta yamuk bırakmaz.Kanka peder yamuk mu park etti acaba![]()
Sen ban yedin evlat.Atarız evlat.8-9 dan başlayalım 2 ye kadar
Yok canım peder yamuk park edenlere sövüyor kendi hayatta yamuk bırakmaz.
7.30 da açılıyor evladımSen ban yedin evlat.
masallah su an bıle yakısıklıBenim aracın da donmayan bir yeri kalmamış, resmen işkence çekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 3294
Ne dediğin belli değil yav7.30 da açılıyor evladım
Bizi mi koparıyorsun anlamadım ki...1 ay yemişim bi de yeni fark ettim aföhjekldscöalsc![]()
Eyvallah hocam, kapıyı zor açtım buzdan.masallah su an bıle yakısıklı
benımkı hala servıste . tramerede mutabakatsızlık yazmıslar. kara kara dusunuyorumEyvallah hocam, kapıyı zor açtım buzdan.
Mutabakatsızlık olunca karar komisyona kalıyormuş onlar belirliyormuş hocam. Gereksiz yere işi uzatan bir durum olarak belirtmişler forumlarda bu konu hakkında yazanlar mevcut.benımkı hala servıste . tramerede mutabakatsızlık yazmıslar. kara kara dusunuyorum
soyle dıyeyım. eger ben yuzde yuz haklı olsam ( kı kazada haklıyım ama anlasamadık ) bu sekılde belırsızlıge dusmezdı dıye dusunuyorum. forumda aratmıs ama bulamamıstım ben sımdı ne yapacagımı dusunuyorum ısteMutabakatsızlık olunca karar komisyona kalıyormuş onlar belirliyormuş hocam. Gereksiz yere işi uzatan bir durum olarak belirtmişler forumlarda bu konu hakkında yazanlar mevcut.
Panpa 1 ay önce yemişim ama fark etmedim.Çünkü girecek zamanım yok tu.Ne dediğin belli değil yav
Bizi mi koparıyorsun anlamadım ki...