Biliyorumdaha önce de söyledino zaman tek soyleyecegım note 5 ı dusume camı cok pahalı![]()

Şimdilik taş gibi bakalım ölüsü ne zaman çıkar elimden
Biliyorumdaha önce de söyledino zaman tek soyleyecegım note 5 ı dusume camı cok pahalı![]()
satıcı hepsı burada olsunHepsiburada'da ürün alacağımız kişinin güvenilir olduğunu nasıl anlarız?
Kullanıcı yorumlari ve puanlara bakılır sanırsamHepsiburada'da ürün alacağımız kişinin güvenilir olduğunu nasıl anlarız?
allah askına gıt adam gıbı power bank al pılın omrunu yeme daha bari.arka kapak cıkmıo pılı kendın degıstıremezsın degıstırmek ıstedıgın zaman yazarsın bana ama kısa bır ıs degıl oBiliyorumdaha önce de söyledin
Şimdilik taş gibi bakalım ölüsü ne zaman çıkar elimden
Bu iyi değil mi kaptanallah askına gıt adam gıbı power bank al pılın omrunu yeme daha bari.arka kapak cıkmıo pılı kendın degıstıremezsın degıstırmek ıstedıgın zaman yazarsın bana ama kısa bır ıs degıl o
tek usb cıkısı negatıf ve bu note 5 i 3 kere doldurmaz
Hangi satıcı uygunsa ondan alıyorum bi sıkımtı çıkmadı şu ana kadarsatıcı hepsı burada olsun
Note 2'yi?tek usb cıkısı negatıf ve bu note 5 i 3 kere doldurmaz
İyi de senim batarya büyük sen 16000 lik bak
oluru yok note 2 3100 amperNote 2'yi?
2.5 kere doldurur ama o da yeter zatenoluru yok note 2 3100 amper
vallahı pekmezım aktı bıraz once@maximaorhan kızdırma lan kaptanı al git işte çift usblisinden![]()
Hem büyük alsın kütüphanede şarjı bitenlere yardım eder aksksksksk@maximaorhan kızdırma lan kaptanı al git işte çift usblisinden![]()
kürek kürek bilgi bakın hakan abınızden@gtepro kaaaanki, o fotoğrafta gördüğün manken lise veya üniversite öğrencisi sıfır tecrübeli paraya ihtiyacı olan fiziği mükemmel olmayıp idareten dikilecek manken kız. o yüzden onlara para verilmez. Senin dediğin mankenler ajansa bağlı çalışan belirli boy kilo vs ebatlarına ve tecrübeye göre kategorilendirilmiş milyar milyar alan mankenler)
bedavaya calısmıyordur yahu dımı@gtepro kaaaanki, o fotoğrafta gördüğün manken lise veya üniversite öğrencisi sıfır tecrübeli paraya ihtiyacı olan fiziği mükemmel olmayıp idareten dikilecek manken kız. o yüzden onlara para verilmez. Senin dediğin mankenler ajansa bağlı çalışan belirli boy kilo vs ebatlarına ve tecrübeye göre kategorilendirilmiş milyar milyar alan mankenler)
kürek kürek bilgi bakın hakan abınızden