Aslında biraz araştırsak onu yapan elemanı buluruz.ahaha oda dogru eyvallah tesekkur ederım bıraz yazılım ısınden korkmasam o ısıkları karsılamaya cevırende gordum ama bılmedıgım ıslere bulasmıyorum![]()
Aslında biraz araştırsak onu yapan elemanı buluruz.ahaha oda dogru eyvallah tesekkur ederım bıraz yazılım ısınden korkmasam o ısıkları karsılamaya cevırende gordum ama bılmedıgım ıslere bulasmıyorum![]()
ıste burada vag grubu olsaydı dedırtıyorAslında biraz araştırsak onu yapan elemanı buluruz.
Varya bu kırmızı olcak bagaja bile binmek ister kızlar panpa.Senin plakanı yerim ben çok güzelsin keşke üniversitede benim olsan be kısmetim açılır Ekli dosyayı görüntüle 3730
Panpa bi kızla konuşmuştum ciddi ciddi motorsiklete bile tavım araba olsa hiç farketmez demişti bak yeminle. Sonra usul usul uzaklaştım tabiVarya bu kırmızı olcak bagaja bile binmek ister kızlar panpa.
Oha be. 150 liraya ben bugün bile tüm gün ayakta dururumKıyak öğrencilikmiş. Ben öğrenciyken haftada 150 liraya çalışıyordum a
![]()
o kadar ıyı bır sıte degıl yabancı sadeceneşet ertaş yazdım bulamadı, müzeyyen senar yazdım bulamadı![]()
![]()
![]()
![]()
Büyük beden mini etek bende de sıkıntı olabilir bak. Ondan iyi kazanamıyordum demekAbi ben de aylık 600 liraya çalışırken kızlara 100 150 lira veriyordumda bizim ülkemizde sıkıntılı. Araba fuarında arabaların başındaki kızlara ne gözle bakıldığını biliyorsun,kokteyllerde vs hostes adı verilen garson kızlara hizmetçi muamelesi yapan sapık zihniyetler var. Gördüklerimi attırıyordum mekandan o ayrıda kızlar mini etek elbise vs her kız çalışmak istemiyor haklı olarak. E müşteri de bunu istiyor yapacak bir şey yok. Ülkemiz şartları.
Abi kahkaha attım yaBüyük beden mini etek bende de sıkıntı olabilir bak. Ondan iyi kazanamıyordum demek![]()
o kadar ıyı bır sıte degıl yabancı sadece![]()
Büyük beden mini etek bende de sıkıntı olabilir bak. Ondan iyi kazanamıyordum demek![]()
AjajajsjksdjkdkdkdkdkdıdlxldkdkdıdlskdkskskdkskkdkdkdkdkfödkdldkdaBüyük beden mini etek bende de sıkıntı olabilir bak. Ondan iyi kazanamıyordum demek![]()
Kütüphaneye gitmiştir.
Kütüphaneye gitmiştir.
Adabazarın Neron'u...
Pastanemiydi bilmiyordum yavyok yav yarın pastaneye gitcek