Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin plakanı yerim ben çok güzelsin keşke üniversitede benim olsan be kısmetim açılır
IMG-20170124-WA0015.jpg

Oha be. 150 liraya ben bugün bile tüm gün ayakta dururum :D Kıyak öğrencilikmiş. Ben öğrenciyken haftada 150 liraya çalışıyordum a:(

Abi ben de aylık 600 liraya çalışırken kızlara 100 150 lira veriyordumda bizim ülkemizde sıkıntılı. Araba fuarında arabaların başındaki kızlara ne gözle bakıldığını biliyorsun,kokteyllerde vs hostes adı verilen garson kızlara hizmetçi muamelesi yapan sapık zihniyetler var. Gördüklerimi attırıyordum mekandan o ayrıda kızlar mini etek elbise vs her kız çalışmak istemiyor haklı olarak. E müşteri de bunu istiyor yapacak bir şey yok. Ülkemiz şartları.

Abi ben de aylık 600 liraya çalışırken kızlara 100 150 lira veriyordumda bizim ülkemizde sıkıntılı. Araba fuarında arabaların başındaki kızlara ne gözle bakıldığını biliyorsun,kokteyllerde vs hostes adı verilen garson kızlara hizmetçi muamelesi yapan sapık zihniyetler var. Gördüklerimi attırıyordum mekandan o ayrıda kızlar mini etek elbise vs her kız çalışmak istemiyor haklı olarak. E müşteri de bunu istiyor yapacak bir şey yok. Ülkemiz şartları.
Büyük beden mini etek bende de sıkıntı olabilir bak. Ondan iyi kazanamıyordum demek :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...