oooo ceyhun nerelerdesin ya. gruptan da çıkmışsın.Başvursam mı ne![]()
oooo ceyhun nerelerdesin ya. gruptan da çıkmışsın.Başvursam mı ne![]()
Yok göstermiyor![]()
Geri gelcem ya biraz sıktı grup bide benim zamanımda Özpanpalar dı şimdi ecnebi işi petrolhead oldu ya.oooo ceyhun nerelerdesin ya. gruptan da çıkmışsın.
pc mi telefon muResmi kaydet diyor kaydediyorum Gif gelmiyor yav
Geri gelcem ya biraz sıktı grup bide benim zamanımda Özpanpalar dı şimdi ecnebi işi petrolhead oldu ya.
Telefon telefonpc mi telefon mu![]()
Abi ağzından bal damlıyo ondan begeniyompc mi telefon mu
ceyhun olm sen kod mu girdin ben bişi yazınca otomatik beğeni şeysi mi yaptın sürekli beğeni sürekli beğeni![]()
tamam pnp. gelmek istediğinde birimize mesaj atman yeter.Geri gelcem ya biraz sıktı grup bide benim zamanımda Özpanpalar dı şimdi ecnebi işi petrolhead oldu ya.
abi gecesine de kalmayacak akşam saatlerinde 1000 sayfa olacak.CUMARTESİ GECESİNDEN KASTIM CUMAYI CUMARTESİYE BAĞLAYAN GECE!1!!1!!
Seni mi kırıcam öyle olsnabi gecesine de kalmayacak akşam saatlerinde 1000 sayfa olacak.
hemen geri vites.......CUMARTESİ GECESİNDEN KASTIM CUMAYI CUMARTESİYE BAĞLAYAN GECE!1!!1!!
neden herkes cuma da toplandı yahu ben tahmını soledımCUMARTESİ GECESİNDEN KASTIM CUMAYI CUMARTESİYE BAĞLAYAN GECE!1!!1!!
Bizde geri vites yok ilerden döndüm geldimhemen geri vites.......
Geri vites senkromeçi pert beylerBizde geri vites yok ilerden döndüm geldim
valla ağır hasta oluyorum ya. Bağıra bağıra geliyor. Her an devrilip yatabilirim.Siz yatın ben burda tek başıma saçmalıyorum zaten arada @berkertekin abi geliyor.Ben bu gece bir 2-3 sayfa eklerim.