Allah korusun. ama inşallah dediğiniz gibi olmaz.Nah buraya yazıyorum.Başkanlık gelecek.Birkaç seneyede paralarımız değişecek.
Allah korusun. ama inşallah dediğiniz gibi olmaz.Nah buraya yazıyorum.Başkanlık gelecek.Birkaç seneyede paralarımız değişecek.
Nah buraya yazıyorum.Başkanlık gelecek.Birkaç seneyede paralarımız değişecek.
senın yarınkı olaydan sonra gelecek patlamadan sonra ben cuma dıyorumHadi bahse girelim ben diyorum ki cumartesi gecesi 1000 sayfa olur
Cumartesi geç, cuma akşam saat 23:00Hadi bahse girelim ben diyorum ki cumartesi gecesi 1000 sayfa olur
aynen en geç cuma akşamı 1000 sayfa olacak.Cumartesi geç, cuma akşam saat 23:00
Panpa imzan harika linkini atsana indircem vallaaynen en geç cuma akşamı 1000 sayfa olacak.
Panpa imzan harika linkini atsana indircem valla
http://gifgalaksi.com/upload/giphy_104.gifPanpa imzan harika linkini atsana indircem valla
4 Ay sonra o mesajımı alıntılaCıx gelmeyecek abiama farklı bi şekilde olacak
Ben bunu nasıl indirecem la
bilmemBen bunu nasıl indirecem laTeknoloji özürlüyüm
Ben bunu nasıl indirecem laTeknoloji özürlüyüm
Cıx 2 ay abi4 Ay sonra o mesajımı alıntıla![]()
pnp linke gir basılı tut sonra resmi indir de indirir herhaldeBen bunu nasıl indirecem laTeknoloji özürlüyüm
Resmi kaydet diyor kaydediyorum Gif gelmiyor yavbilgisayar ise sağ tıkla resmi farklı kaydete bas, telefon ise üzerine uzun bas kaydete bas)
adam zeka saçıyor yavbilgisayar ise sağ tıkla resmi farklı kaydete bas, telefon ise üzerine uzun bas kaydete bas![]()
galeride gif olarak göstermiyor muResmi kaydet diyor kaydediyorum Gif gelmiyor yav
Başvursam mı ne
Yok göstermiyorgaleride gif olarak göstermiyor mu