hiç internette zonguldağa uygun araba aradınız mı? Otopark forum binlerce araba içinden size en uygun olanını seçerZonguldak'a giden araba sayısı azdır vallahi. Arkadan itiş sevmez, büyük araba sevmez, dönüş çapı kötü araba sevmez, motoru güçsüz araba sevmez, çift kavrama sevmez... say say bitmiyor.
yokuş abi işte sıkıntıTam bizim memlekete göre. Tabii yokuşlarda biraz sıkıntı yaşanır ama yapacak bişi yok![]()
aynen oyle mısır severdım gdo dıye alamıyorum cok nadır yıyebılıyorum patlamıs . eskıden evde konserve mısırla neler yapardım sımdı yok. cogu urunu zaten organık pazar harıcı alamıyorum onlarda da fıyatlar ates pahası .Duydum, bizim çocukluğumuzda da E300 ve E330 içeren ürünler yemeyin diye bu rakamları falan öğretirlerdi kanserojen madde içeriyor diye. Şimdi yediğimiz şeylerin hangisi sağlıklı kaldı ki![]()
Ahahahhiç internette zonguldağa uygun araba aradınız mı? Otopark forum binlerce araba içinden size en uygun olanını seçer![]()
Aynen, vallahi sütçüden süt alıp yoğurt mayalayıp yiyoruz. Onun haricinde organik diyebileceğimiz hiç bişi yiyemiyoruz. Hep fabrikasyon ürünler maalesef.aynen oyle mısır severdım gdo dıye alamıyorum cok nadır yıyebılıyorum patlamıs . eskıden evde konserve mısırla neler yapardım sımdı yok. cogu urunu zaten organık pazar harıcı alamıyorum onlarda da fıyatlar ates pahası .
Tabii kesinlikle, yeri geliyor öyle dik yokuşlar oluyor ki dizel aracı bile bağırtmak zorunda kalıyorum. İ10'u düşünemiyorum bile. Yetmesine yetecektir ama motoru sürekli zorlayıp hırpalamak gerek buradayokuş abi işte sıkıntı) hayır çıkar çıkmaz değil ama bi gün olur iki gün olur üçüncü gün daha güçlü bi motor olsaydıda zorlanmasaydı dersin
)
Tabii kesinlikle, yeri geliyor öyle dik yokuşlar oluyor ki dizel aracı bile bağırtmak zorunda kalıyorum. İ10'u düşünemiyorum bile. Yetmesine yetecektir ama motoru sürekli zorlayıp hırpalamak gerek burada![]()
Benden söylemesi yarına kalmaz 1000 sayfa olur burası.
aynen bu gece olmazsa yarın o saatlerde kesin cuma akşam falan dedik ama çok bile demişiz.Yarın saat 2.30 da bura 1000 olur.
Zonguldak'ta dizel iyidir. Burada benzinli araç kullanmak zaten sıkıntılı, kışın dizel kullanmak biraz problem oluyor ama yılın büyük çoğunluğunda dizel şart burada.aynen, 1.3 cdti astra h ile 6 ileri vites bayılmıyorduk falan ama bi yerden sonra arabaya acıyor insan
Neden peki trafik mi çok yoksa başka bir durum mu var dizel için?Zonguldak'ta dizel iyidir. Burada benzinli araç kullanmak zaten sıkıntılı, kışın dizel kullanmak biraz problem oluyor ama yılın büyük çoğunluğunda dizel şart burada.
Alırsan takılırız beraberValla ben bi kere bile spor salonunda çalışmadım abi, bisikletle ve yüzerek kilo verdim hep. Yine bisiklet almayı planlıyorum bakalım
Burası küçük bir yer ama trafiği de oluyor. Trafik olduğu zaman iyice karışıyor, bazen dik yokuşta bile trafikte kalıyorsun. Rölantide beklemek zorunda kalıyorsun, yokuşlar bol olduğu için ilk kalkışta yahut yokuşu çıkarken aracı bağırtmak gerekiyor. 5.vites 70'le süzülürüm mantığı burada kolay kolay olmaz hocam. Dizel için buradaki tek sıkıntı, çok soğuk havalarda motor kolay ısınmıyor, gidilecek yerler de çok uzak olmadığından motor ısınmadan yokuş falan çıkmak zorunda kalıyorsun ki bu da tüketimi biraz arttırıyor.Neden peki trafik mi çok yoksa başka bir durum mu var dizel için?
Anladım cevabın için çok teşekkür ederimBurası küçük bir yer ama trafiği de oluyor. Trafik olduğu zaman iyice karışıyor, bazen dik yokuşta bile trafikte kalıyorsun. Rölantide beklemek zorunda kalıyorsun, yokuşlar bol olduğu için ilk kalkışta yahut yokuşu çıkarken aracı bağırtmak gerekiyor. 5.vites 70'le süzülürüm mantığı burada kolay kolay olmaz hocam. Dizel için buradaki tek sıkıntı, çok soğuk havalarda motor kolay ısınmıyor, gidilecek yerler de çok uzak olmadığından motor ısınmadan yokuş falan çıkmak zorunda kalıyorsun ki bu da tüketimi biraz arttırıyor.
Yok , yenge değil . Kitap dostu diyelim@maximaorhan abimiz yengeyle buluşmaya mı gidiyor? Ah işte sabah erken uyanamamanın sonuçları. Hiçbişeyden haberin olmuyor.![]()