la durum yazısına baksana Gülay Hanım burdaki muhabbetten rahatsız olmuşnoluyor olum bırı benı aydınlatsın dalgamı gecıonuz
la durum yazısına baksana Gülay Hanım burdaki muhabbetten rahatsız olmuşnoluyor olum bırı benı aydınlatsın dalgamı gecıonuz
sıralı sistemlerde yaşanabilecek bi sıkıntı diye biliyorum hacım bi bilene danışmak lazımLpg de olsa Benzin pompasinda role yoksa " araç lpg de çalışırken de Benzin pompası faaliyette oluyor , (belki bizim araclara özgü bie durumdur) depoda surekli benzin az olduğu zaman pompa bozuluyor " orjinal bosch ta dahi bu durum oluyor . O yüzden surekli yarıda durur bizim benzin .
Sizede böyle yapmanızı yanu lpg dede kullansaniz araçta bir miktar benzin olmasını tavsiye ederim .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taunus karburatorlumu Hakan abi ?Sır
sıralı sistemlerde yaşanabilecek bi sıkıntı diye biliyorum hacım bi bilene danışmak lazım
aynenTaunus karburatorlumu Hakan abi ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lpg tankı kaç litre öyle bagaj komple lpg tankı herhalde42,270 lt x 2.39 =101,03 liraya doldu. İlk aldığımızda 70 liraya dolduruyoduk
tamamdır sıkıntı yok.hanımefendıde kendınce haklı tabıkı ama bu sekılde genelleme yapmasaydı daha ıyı olurdu tabıkı.
60lık yav babam gitti en büyüğünü taktırdı sorma. Bu ara baktırmamız lazım 42-43 litrede doluyorLpg tankı kaç litre öyle bagaj komple lpg tankı herhalde![]()
Abi bagajı nereye koyuyosunuz60lık yav babam gitti en büyüğünü taktırdı sorma. Bu ara baktırmamız lazım 42-43 litrede doluyor
geçiyo tabi olm, çekerim fotoğrafını bi ara, eşşek gibi bagaj var bunda zatenAbi bagajı nereye koyuyosunuz
60 litre muayeneden geçiyor mu?
Bulusacağınız yerde misin abi?Beklemedeyim
Geyik başlığına laf atan arkadasa cevap Vermicem
2 de değil miydi randevu?Beklemedeyim
Geyik başlığına laf atan arkadasa cevap Vermicem
Yok lan 3te2 de değil miydi randevu?
2 deyse seni sağlam asmış babuş öldür de öldürelim
Aynen gayfe söyledim şimdi gelsin foto atarımBulusacağınız yerde misin abi?
heyecandan yazamamıs canım benımYok lan 3te
Aynen gayfe söyledim şimdi gelsin foto atarım![]()
Abi evden ne diyerek çıktınYok lan 3te
Aynen gayfe söyledim şimdi gelsin foto atarım![]()