Bende Ankaradayım geçen gün arabanın içinde su şişesi kalmıştı sabah bi gittim arabaya şu donmuşGünaydın herkese tekrarDenizli soğuk, denizli çook soğuk

Bende Ankaradayım geçen gün arabanın içinde su şişesi kalmıştı sabah bi gittim arabaya şu donmuşGünaydın herkese tekrarDenizli soğuk, denizli çook soğuk
Bende Ankaradayım geçen gün arabanın içinde su şişesi kalmıştı sabah bi gittim arabaya şu donmuş![]()
Kar az oldu bu sene denizlide yağsın biraz daha. Sogugunu boşuna çekmeyelim en azındanAnkara başka soğuk şimdi kıyaslamayayımbizimde aynısı oldu geçen kar yağışında yav, arabadaki şişe buz tutmuş
gerçi araba buz tuttu contayı yaktık o zaman o ayrı
Merkezde kar yok dün akşam yarım saat yine yağdı da birikmedi, ilçelerdeki dağlardaki karların soğuğu titretiyor camı açtım seyrettim topu topu dışarı çıksam napacam meçhul![]()
Kar az oldu bu sene denizlide yağsın biraz daha. Sogugunu boşuna çekmeyelim en azından![]()
E ben burda ne yapayım ne kar var ne yağmur ama bildiğin ornaz vadisi soğuğu varhe ya olmuşken tam olsun, servergazide bakıyorum kar yok 1 km ilerimde dağda full kar var![]()
E ben burda ne yapayım ne kar var ne yağmur ama bildiğin ornaz vadisi soğuğu var![]()
Denizli deki ev çok yakınooo ornaz sen hayırdır![]()
Denizli deki ev çok yakınNevzat Karalp lisesinin orda ev
temmuzda balkonda battaniyeyle yatıyodum
![]()
Bizim arkadaşlar çıkıyor bisikletle dağlara 50cm kar var diyorlar.he ya olmuşken tam olsun, servergazide bakıyorum kar yok 1 km ilerimde dağda full kar var![]()
Bizim arkadaşlar çıkıyor bisikletle dağlara 50cm kar var diyorlar.
Ooo bizim evler yakın sayılırDenizli deki ev çok yakınNevzat Karalp lisesinin orda ev
temmuzda balkonda battaniyeyle yatıyodum
![]()
3 sene evvel bıraktık elimizi ayağımızı çektik o işlerdenhea tamamdır o zaman![]()
dedim akşamları alemler alemler mi
![]()
3 sene evvel bıraktık elimizi ayağımızı çektik o işlerdenO servergazide türbenin oralar yenişehirde orman şirinköyde tenhalar tanır bizi yani
![]()
E o zaman artık gelince bi görüşmek lazımOoo bizim evler yakın sayılırNevzattan mezumum ben.
Adres ver gelelimBuluşma yapcaz zaten yav 2nci döneme bi mangal partisi yaparız![]()