Arkadaşlar Antalya-Isparta yolunda Karaöz mevkinde gezici radar ceza yazmış. Genellikle uzun yolda 90km/h hız sabitleyiciyle giderim, önümdeki aracın bir yavaşlayıp bir hızlanmasıyla sürekli hız sabitleyiciyi devredışı bırakmak zorunda kaldığım için dayanamayıp o aracı sollarım sonra yine sabitlerim. Sınav haftasında Ispartaya giderken aynı sebepten dolayı ceza yemişim. Benim ceza yediğim zaman üzüldüğümü ve sinirlendiğimi bilen babam sınav haftasındayım diye söylememiş. Genelde anneler dayanamayıp ebeveyn sırlarını söylediği için bugün annem bana bu olayı anlattı. Babam cezayı görünce videoyu izlemek istemiş memur videoyu açmış önce 90km/h hızla ilerliyormuşum aracı sollamak için çıkmışım 100-110-120 diyerek tam 128km/h hızla sollamışım. Çünkü ben sollamak için hızlandıkça sivil araç da hızlanıyormuş. Ben bu olayı hatırlamıyorum tabi. Babam sinirlenmiş '' Ulan resmen ceza yazmak için uğraşmış adam. Çocuk aracı sollamak için çıkıyor o da hızlanıyor '' tarzı söylemlerde bulunmuş sesini yükseltmiş. Tabi gerçeklerin herkes farkında kimse bişey diyemiyor. Hatta anneme iyi ki arabayı sollamış arkasında kalsa daha kötü şeyler olacakmış demiş. Babam ordayken aynı sebeple giden başka bir adam daha varmış. O da aynı benim gibi gezici radarla ceza yemiş fakat o aracı sollayamadığı arkasında sürekli 120+ hızla gittiği için 10dk arayla 2 ceza yemiş. Şimdi bu nasıl bir saçmalıktır ? Biz trafik kurallarını ihlal ettiğimiz için ceza yiyorsak o sivil polis arabası da trafik kurallarını ihlal ediyor neden ona ceza kesilmiyor ? Sonuçta ikimiz de 120+ ile gidiyoruz neden bana 400küsür liramı yere attırıyor ? Bu uygulama sadece bana mı saçma geliyor yoksa.. Şimdi benim günümü zehir etti bu olay, o gün de babama anneme zehir olmuştur. Bir de arayıp sövse koymaz, söylemeyip saklaması o kadar koydu ki..