Kalkıp karşıdakini bilmeden konuşmam demişsin ama sen uğur kimdir biliyor musun mesela? Nasıl araba kullandığını ve ne kadar yol yaptığını bilmeden atmıştın demin?Fark ve tecrübe farkı bu işte. Ben karşımdakinin nasıl bir sürücü olduğunu bilmeden ben neler yapıyorumdan bahsetmezdim. Ben memur gibi 80le gidiyorum virajlara he he. F1 ile traktörü niye kıyasladığımı hala anlamadın.
Bilmeden bir tartışmaya nasıl giriyor insanlar şaşıyorum :Bilmiyorsan susarsın?
Memur gibi derken? Ben de memurum.Fark ve tecrübe farkı bu işte. Ben karşımdakinin nasıl bir sürücü olduğunu bilmeden ben neler yapıyorumdan bahsetmezdim. Ben memur gibi 80le gidiyorum virajlara he he. F1 ile traktörü niye kıyasladığımı hala anlamadın.
S2000 örneği verdim kesmedi, Guliette örneği verdim kesmedi, en yüksek torklu gitmeyen araç ile, en iyi gideni yazayım dedim ben de ne yapayım?Peki f1 kaç kilo traktör kaç kilo buna da bakalım![]()
Sevgili acilstop, hani artık gelmeyecektinS2000 örneği verdim kesmedi, Guliette örneği verdim kesmedi, en yüksek torklu gitmeyen araç ile, en iyi gideni yazayım dedim ben de ne yapayım?
Ferrari, Bmw, Mercedes en son ne zaman manuel araba üretti? Çok basit bir soru? Hala caps atıyorsun.CVT temsili(sağdaki)
S2000 örneği verdim kesmedi, Guliette örneği verdim kesmedi, en yüksek torklu gitmeyen araç ile, en iyi gideni yazayım dedim ben de ne yapayım?
Sabahtan beri 0-200 ile konuşuyorum.Eee manuel daha iyiymiş siz aynı hızlanıyor diyordunuz.
Ben demedim ki 200 e giuletta daha hızlı ulaşır. 200 den sonra giuletta geçer dedim.
Abi tartışma var Allah ına oku ne yazdığımı![]()
Onların üretip üretmemesi benim problemim değil, ayrıca şu an BMW M2'yi manuel olarak alabiliyorsunuz.Piyasada onlarca Manuel araç var ve her şeyden önemlisi artık HONDA CİVİC'te MANUEL ÜRETİYOR VE GİDİP SIFIR ALABİLİYORUM SİZ ZAMANINDA ALAMAMIŞSINIZ NE YAPALIM.Ferrari, Bmw, Mercedes en son ne zaman manuel araba üretti? Çok basit bir soru? Hala caps atıyorsun.
Astra 200hp, 1275 kgNiye böyle uç örneklerden gidiyoruz. 1.6 turbo astra bakalım onda da 280 tork var ve İstanbul parkta Civic e 10 saniye den fazla PİSTTE fark attı.
Sabahtan beri 0-200 ile konuşuyorum.
tb96 playing : Binlerce dansöz var.
Milyar dolarlık bütçeli firmalardan daha iyi biliyorsunuz demek müşteri talebiniOnların üretip üretmemesi benim problemim değil, ayrıca şu an BMW M2'yi manuel olarak alabiliyorsunuz.Piyasada onlarca Manuel araç var ve her şeyden önemlisi artık HONDA CİVİC'te MANUEL ÜRETİYOR VE GİDİP SIFIR ALABİLİYORUM SİZ ZAMANINDA ALAMAMIŞSINIZ NE YAPALIM.![]()
Düzgün bir pist verisi olsa onla da konuşacağız ama yok. Ben 0-200 0-180 ile konuştum hep, ve iddia eden sendin öğrendin iyi oldu. Çünkü bahse girerim geçer sanıyordun.Niye 0-200 konuşuyoruz onu çözemiyorum. AAA hatırladım çünkü 182 bg lik araba 200 geçmiyor.
Demek ki iyi biliyorum ki adamlar beni dinleyip manuelini de çıkarmışlar.Bu arada aracınızı kötülemiyorum, Civic RS iyi bir araç ama burada böyle ölesiye savunmanızı anlayamıyorum.Milyar dolarlık bütçeli firmalardan daha iyi biliyorsunuz demek müşteri talebini![]()
Ergenlik böyle bir şey. Doğal bonzai etkisi var.Sevgili acilstop, hani artık gelmeyecektin![]()
son mesajında öyle demiştin
![]()
Soldaki mekatronik arızası verdi herhalde bir ara boş ta gaz falan verdiCVT temsili(sağdaki)
Civic Zdf9 ile manuel fiyatına verebilse manuel isteyen bile çok az olurdu. Civic Rs'te Cvt tercihi maliyet performans tüketim olarak çok iyi bir tercih bunu diyorum. Tak tak diye vites geçişi yok aksini iddia etmedim göreceli bir kavram hissiyat.Demek ki iyi biliyorum ki adamlar beni dinleyip manuelini de çıkarmışlar.Bu arada aracınızı kötülemiyorum, Civic RS iyi bir araç ama burada böyle ölesiye savunmanızı anlayamıyorum.
ŞŞŞ konu o değil haklısın ondan yaptı.Soldaki mekatronik arızası verdi herhalde bir ara boş ta gaz falan verdi![]()