Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Niye gereksiz yere insanların canını sıkıyorsunuz? Amacınız nedir?Bence alın. Daha kötü bir arabaya üzerine para vermek nasıl bir duygu tatmış olursunuz
Hikmet vbilmem kaç abi bu. Düşün ben kaçıncı olduğunu bile sayamıyoruz.Niye gereksiz yere insanların canını sıkıyorsunuz? Amacınız nedir?
Gereksiz cevap verebilmek de bir yetenektir öyle deme her insan gereksiz cevap veremez.Niye gereksiz yere insanların canını sıkıyorsunuz? Amacınız nedir?
Öyleyse delikanlı gibi aynı isimle alsın inkar etmesinHikmet vbilmem kaç abi bu. Düşün ben kaçıncı olduğunu bile sayamıyoruz.
Öyle olsa hemen çökerdik tepesine böyle daha zevkli diye düşünüyor herhalde allahın manyağı.Öyleyse delikanlı gibi aynı isimle alsın inkar etmesin
Öyleyse delikanlı gibi aynı isimle alsın inkar etmesin
Kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Bu yüzden forum soytarilariyla ikili munakasaya girmeyecegim. Yazdiklarimda can sıkan şey nedir?Niye gereksiz yere insanların canını sıkıyorsunuz? Amacınız nedir?
Ben size ne troll dedim ne de başka bir şey dedimKimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Bu yüzden forum soytarilariyla ikili munakasaya girmeyecegim. Yazdiklarimda can sıkan şey nedir?
Bakın öyleyse demişim.Öyleyse delikanlı gibi aynı isimle alsın inkar etmesin
Asagilasa nolur asagilamasa nolur birakin su hikmeti aman.Ben size ne troll dedim ne de başka bir şey dedim
Bakın öyleyse demişim.
Ama siz soytarı filan soytarı diyeceksen çıkıp karşısına söyleyeceksin buradan sallamakla olmaz.
2.si burda mazda3ü olan arkadaşlarımız var siz sürekli aşağılıyorsunuz şöyle böyle diye sürekli başkalarına laf atıyorsunuz senin araban şöyle senin araban böyle diye siz yapında biz görelim o zaman açın bi canlı yayın bakalım neler yapabiliyorsunuz.
Büyük konuşmayayım ama asla civic almamŞimdide passat vs mondeo ya mı döndü mondeo candır ama ben olsam civic 1.5t hb manuel beklerim.
yok ya ben alıcam galiba bu Mazda 3'ü
V40 130'dan başlıyor bikaç paket ekleyince 150 bin lira oluyor.V40 al
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Abi ikinci el saralım.V40 130'dan başlıyor bikaç paket ekleyince 150 bin lira oluyor.
V40 130'dan başlıyor bikaç paket ekleyince 150 bin lira oluyor.