Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Bmw 118i'ye 150 000 TL verilmez diyor sanırım büyük çoğunluk
Attığım dolu v40 ı al bin kat daha iyi
Senin ilacın insc v40+ön koltuk ısıtma+harman kardon
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Benim arkadaşlar da 118i almaya ikna etmeye çalışıyorlar.Attığım dolu v40 ı al bin kat daha iyi
Senin ilacın insc v40+ön koltuk ısıtma+harman kardon
harman kardon mu var bi de o v40ta
Önü C serisiyle aynı. AMG paket zaten ekstradan afilliydi, direksiyon AMG-GT ile birebir aynı , multimedya sistemi hem yazılım/arayüz olarak değişmiş, hem de aynı çerçevenin içinde ekranı büyütülmüş. Adaptif cc, çarpışma önleme, şerit takip vs.vs., adaptif süspansiyon filan var. Şimdi bunlar az mı Kaldı ki ben bile direk binebiliyorum içine, klostrofobik de olsa CLA kadar kümes değil.abi mercedes logosu değil başka bi marka olsa tamam diyebilirdim ama mercedes logosunu görünce insan lan noooliyy yaaaa diyor yani
Benim arkadaşlar da 118i almaya ikna etmeye çalışıyorlar.
Yok arkadaş itişi yetermiş yok logosu yetermiş
Başıma birşey gelmeyecekse ben bu resimdeki makyajlıları de beğeniyordumbi saniye bi saniye, a180 derken benim aklım başka bi şeye gitti
Var panpa 3,045 TLharman kardon mu var bi de o v40ta
Var panpa 3,045 TL
Şimdi tekrar soruyorum, aynı paraya daha az donanımlı Golf mü, yoksa A180 mi?
Panpa olsa binerim ama A180'e para verip alır mıyın emin değilimÖnü C serisiyle aynı. AMG paket zaten ekstradan afilliydi, direksiyon AMG-GT ile birebir aynı , multimedya sistemi hem yazılım/arayüz olarak değişmiş, hem de aynı çerçevenin içinde ekranı büyütülmüş. Adaptif cc, çarpışma önleme, şerit takip vs.vs., adaptif süspansiyon filan var. Şimdi bunlar az mı Kaldı ki ben bile direk binebiliyorum içine, klostrofobik de olsa CLA kadar kümes değil.
Ben olsam muhtemelen ben de V40 sardırırım. Ama V40 olmazsa Mazda3, o olmazsa A180 alırdım. A3, Focus, Golf filan sonra gelir bende. Diğerleri de kusura bakmasın ama gelemezHayır ben tasarlayıp atmıştım bi tane
Onlarda standart volvo high performance ses sistemi var hiç fena değil
1 serisi peki? o da mı sonra gelirBen olsam muhtemelen ben de V40 sardırırım. Ama V40 olmazsa Mazda3, o olmazsa A180 alırdım. A3, Focus, Golf filan sonra gelir bende. Diğerleri de kusura bakmasın ama gelemez
Valla son yıllardaki Opel'lerden o kadar çekmiş olmasam sana hak verebilirdim, ama elim ayağım titriyor Astra K, Corsa E gördüğümde.Ben bunu yapınca fanboy oluyorum neyse ki vagcılar yok şuan
Hala V40'ın anahtar fotoğrafını atacak bi babayiğit çıkmadı bu arada
Keşke bu olsa V40'ın anahtarı Yarappim inşallah budurBulamadım valla
Keşke bu olsa V40'ın anahtarı Yarappim inşallah budur
Yüzüne bakmam. Gereksiz şekilde daraltılmış bir araba. C sınıfı bir arabada iç mekanın B sınıfından da küçük olmasını kabul edemem. Bir de premium arabada hız sabitleyici standart değil, insan gerçekten hayret ediyor. 300 lira versem 2001 model baz donanım arabama takılabilen bir donanım1 serisi peki? o da mı sonra gelir
Bu mu?Bunun siyah tabanlısı olabilir