Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
2. el alırsam 118i alırımAslında bu kadar konuşuyoruz da 2. El almaya kalksanız cebinize para bile girer
hahaha niye öyle diyosun panpa. sıfır 1 serileri 150 bin lira olmuş. Napak?Attan inip eşeğe binmek. ..
evet panpaAbi sen eskiden otoparkın sohbetinde miydin?
Aracınız mazdadan daha iyi. Ayrıca daha iyi gidiyor. Özel bir ilgi yoksa bu miktar alt tarafı mazdaya çokhahaha niye öyle diyosun panpa. sıfır 1 serileri 150 bin lira olmuş. Napak?
makyajsız kasa 170bg lik harika kombinasyon bence2. el alırsam 118i alırım
sen bunun konusunu açmıştın ben sana kalbinin sesini dinle demiştim ne oldu da golf ü bırakmaya karar verdinevet panpa
Yılların otoparkçısıyım.Eski sohbetten tanıdık geliyorsun
Bence değiştirmeye değmez
O kadar para vermeye değmez yani
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Yılların otoparkçısıyım.
Peki ya 1 serisi? değmez mi?
Aynen zamanında konusunu açmıştım ama hazin bi hikayesi var Golf almamın.makyajsız kasa 170bg lik harika kombinasyon bence
sen bunun konusunu açmıştın ben sana kalbinin sesini dinle demiştim ne oldu da golf ü bırakmaya karar verdin
Şimdi almıycam hocam Haziran Temmuz gibi düşünüyorum. O zamana kadar 2016 model kalmaz bayilerde.0 1 serisinin fiyatları malum tavan yapmış durumda
Bence 109 a mazda 3 yerine Volvo v40 bakabilirsin.111 bin tl ye acc li v40 t3 fiyatı almıştık 2016 model.Bayilerin elinde vardır ara soruştur derim.
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
olan oldu artık bence mazda3 bu kadar çok istiyorsan 2.ellerine bak orada baya uygun ama bu şekilde alınmaz.Aynen zamanında konusunu açmıştım ama hazin bi hikayesi var Golf almamın.
Mazda 3 almaya karar verdim gittim Eskişehir bayiine, dediler ki Mazda bayisini kapandı burda geçen hafta
Ben de Golf aldım satış temsilcisi arkadaşımın vasıtasıyla.
Şimdi almıycam hocam Haziran Temmuz gibi düşünüyorum. O zamana kadar 2016 model kalmaz bayilerde.
2017 model için de 130'dan aşağı v40 alınamaz heralde.
Makyajlı ise 1 serisi için değer.Yılların otoparkçısıyım.
Peki ya 1 serisi? değmez mi?
o fiyatlara 116d bulsam bugün alırımHocam belki farklı bir yaklaşım olacak ama fark o kadar fazlayken bende girişmeyin diyorum he derseniz ki ben 116D alacağım o zaman düşünmeden atlayın derim.