Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Dur bakayım bi araç tasarlıyayım volvo'nun sitesindeO zaman v40 t3'den başlayabilirsin güzel arabadır
Dur bakayım bi araç tasarlıyayım volvo'nun sitesinde
Yoo kalkmamış panpaTasarlama kalktı
Zaten 2017 ler 125-130 dan gelecektir inscription donanımlar
Çare 2.el boşuna değer kaybetmeye gerek yok bence
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
O zaman v40 t3'den başlayabilirsin güzel arabadır
Ben de çok seviyorum, hem güvenli, hem fütüristik, hem az bulunuyor, hem premium.. say say bitmiyor.v40'lara bayılıyorum ya....
Ben de çok seviyorum, hem güvenli, hem fütüristik, hem az bulunuyor, hem premium.. say say bitmiyor.
Hadi bakalım inşaallah inşaallah, artık bol bol tecrübelerini paylaşırsınGolfün borcu bitsin seneye alacağız inşallah
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ben de çok seviyorum, hem güvenli, hem fütüristik, hem az bulunuyor, hem premium.. say say bitmiyor.
T3 motoru beğenmiş miydi otopark?
Lan kanıma girmeyin borç harç al diyor şeytan
Geçenlerde ben de uzunca bir süre trafikte takip ettim kendisini, cidden farklı ve güzel bir araç. Alanı kesinlikle memnun ederAynen abi hb olmasına rağmen genişlik olarakta çok ferah duruyor, içine oturmadım ama avm otoparkında hırsız gibi içine dışına baktığım doğrudur arka tasarım inanılmaz hoşuma gidiyor. bi avrupalı olmasına rağmen çizgileri çok özgün
Yalnız birkac sayfa önce paylaşılan özellikle kırmızı olan v40 sizce de güncel arac piyasasına bakaraktan çok uygun değil mi?Ben de çok seviyorum, hem güvenli, hem fütüristik, hem az bulunuyor, hem premium.. say say bitmiyor.
2. el sıkıntı iş panpa ya temiz denk gelirse neden olmasın.valla sıfır alacaksanız aradaki fark oldukça fazla, ancak 2nci el düşünürseniz, yani düşünün. Düşünmek gerekir
Ayrıca hoşgeldiniz hocam, önceki dönemleri bilmediğim için sizi tanımıyorum Ama olsundu. Daha sık aramızda görmek isteriz
Kesinlikle uygun fiyatı.. c segment dizel araçlar o fiyata geldi dayandı. 112 bin lira çok güzel rakam bence de, hem yakışır hocam sana bir v40.Yalnız birkac sayfa önce paylaşılan özellikle kırmızı olan v40 sizce de güncel arac piyasasına bakaraktan çok uygun değil mi?
Benim aklımda vectrayı sattıktan sonra megane gtline ya da 308 vardi ama volvo gibi bi marka ve o fiyatları düşününce ciddi mantıklı geliyor.
Yalnız birkac sayfa önce paylaşılan özellikle kırmızı olan v40 sizce de güncel arac piyasasına bakaraktan çok uygun değil mi?
Benim aklımda vectrayı sattıktan sonra megane gtline ya da 308 vardi ama volvo gibi bi marka ve o fiyatları düşününce ciddi mantıklı geliyor.
Estağfurullah Cenk hepimize yakışır V40Kesinlikle uygun fiyatı.. c segment dizel araçlar o fiyata geldi dayandı. 112 bin lira çok güzel rakam bence de, hem yakışır hocam sana bir v40.
Eyvallah hocam, elimizdekini kaybetmesek yeter bu pahalılıktaEstağfurullah Cenk hepimize yakışır V40
2. el sıkıntı iş panpa ya temiz denk gelirse neden olmasın.
Astra OPC testinden bu yana Otopark'tayım, 3-4 yıl olmuştur heralde ama işten güçten pek vakit bulamıyor insan. ama daha sık girerim tabi
Bu arada kullanıcı adını değiştiremiyor muyuz? O zamanlarda almıştım kullanıcı adını öyle kaldı değiştirmek istiyorum