Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Hocam en olmadı aklıma elinizdekini satıp 2.el Mazda 3 otomatik almak geliyor.Hem borca harca girmezsiniz hem de rahat rahat binersiniz.Bana sorarsanız ha 01km de araba he 6.456km deki araba bir değişen fark yok aradaki 10-15 bin tl den gayrı.o fiyatlara 116d bulsam bugün alırım
Hocam trolsünüz anladık da niye bu kadar belli ediyorsunuz.Bmw ye laf yok. Ama bü devirde mazda sahibi olmak sığırlıktır
Sensin sığırBmw ye laf yok. Ama bü devirde mazda sahibi olmak sığırlıktır. Hele mondeo falan...
Sensin sığır
Uymayın şuna beyler, ciddiye alıp yorum yapmaya değmez. Boşuna ceza yemeyin.Hocam trolsünüz anladık da niye bu kadar belli ediyorsunuz.
Açıkcası 2. ele pek sıcak bakmıyorum ama bmw'nin premium finans onaylı 2 yıl garantili 2. el araçları varmış. Onlara da bi göz atıcam.Hocam en olmadı aklıma elinizdekini satıp 2.el Mazda 3 otomatik almak geliyor.Hem borca harca girmezsiniz hem de rahat rahat binersiniz.Bana sorarsanız ha 01km de araba he 6.456km deki araba bir değişen fark yok aradaki 10-15 bin tl den gayrı.
O işlere pek bel bağlama, geçenlerde 2.el borusan'dan garantili diye bmw alan adam arabasını yakmıştı, pertli mi ağır hasarlı arabayı mı ne sattılar diye. Mutlaka temizini bulursun ama tanıdığın, bildiğin, güvendiğin birinden destek almadan direkt gidip parayı bağlama bence.Açıkcası 2. ele pek sıcak bakmıyorum ama bmw'nin premium finans onaylı 2 yıl garantili 2. el araçları varmış. Onlara da bi göz atıcam.
Yok artık. Öyle saçmalık mı olur ya o nasıl garantiymiş öyle.O işlere pek bel bağlama, geçenlerde 2.el borusan'dan garantili diye bmw alan adam arabasını yakmıştı, pertli mi ağır hasarlı arabayı mı ne sattılar diye. Mutlaka temizini bulursun ama tanıdığın, bildiğin, güvendiğin birinden destek almadan direkt gidip parayı bağlama bence.
Sen çok yükseldin hocam, golf'ten mazda'dan s90'a çıktık. İşin içine hayaller, gönüldekiler girse ne makineler varama gönlümde yatan aslan volvo s90 <3
ama gönlümde yatan aslan volvo s90 <3
O mevzuda bayağı bir karışık, çetrefilli şeyler vardı. Bir sürü senaryo yazdık, çizdik ama işin içinden çıkamadık. Tek bildiğim hatalı aracı, hatasız diye satmışlar elemana.Yok artık. Öyle saçmalık mı olur ya o nasıl garantiymiş öyle.
İşte bu yüzden 2. ele sıcak bakmıyorum Türkiye'de. Herkes sahtekar
Ses sistemiS90 bi hayal ama V40 alalım farları aynı
Bunu atmadan yapamazdım
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Gönlümüzdeki aslana yavaş yavaş çıkıyoruz işte hocam basamak basamakSen çok yükseldin hocam, golf'ten mazda'dan s90'a çıktık. İşin içine hayaller, gönüldekiler girse ne makineler var
Gönlümüzdeki aslana yavaş yavaş çıkıyoruz işte hocam basamak basamak
Ama ahdım var. Bigün bi volvo'ya binecem inşallah.
O zaman v40 t3'den başlayabilirsin güzel arabadırGönlümüzdeki aslana yavaş yavaş çıkıyoruz işte hocam basamak basamak
Ama ahdım var. Bigün bi volvo'ya binecem inşallah.
Bak Volvo'ya her zaman sıcak bakarım <3 ama V40 beni aşar diye aklıma ilk alternatif Mazda 3 geldi tasarımına bayıldığım için.S90 bi hayal ama V40 alalım farları aynı
Bunu atmadan yapamazdım
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Bak Volvo'ya her zaman sıcak bakarım <3 ama V40 beni aşar diye aklıma ilk alternatif Mazda 3 geldi tasarımına bayıldığım için.
Param olsa alırım tabi V40 niye almıyayım