Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Beğenen illa ki olur, her zevke tabii ki saygım var ama koltukları, lüks gösterilmek için ticari araçlara koyulan ama oldukça vasat duran desen ve renk kombinasyonuna sahip.2017 Yeni Makyajlı Kasa 2017 Trafik Çıkışlı 2016 Model
İlan No: 418602130
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...017-trafik-cikisli-2016-model-418602130/detay
Bunu salayım
Beğenen illa ki olur, her zevke tabii ki saygım var ama koltukları, lüks gösterilmek için ticari araçlara koyulan ama oldukça vasat duran desen ve renk kombinasyonuna sahip.
Kaliteli ve rahat olmasına rahattır kesinlikle de o renk ve desen kombinasyonu bana kalırsa facia.. Dediğim gibi lüks gösterilmeye çalışılan ticari oto koltuklarına benziyorİlla kalitelidir de desenler eh bence de
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Kaliteli ve rahat olmasına rahattır kesinlikle de o renk ve desen kombinasyonu bana kalırsa facia.. Dediğim gibi lüks gösterilmeye çalışılan ticari oto koltuklarına benziyor
ahsashdhas olur ya bazı dayılar ticarilerine koltuk kılıfı takarlar böyle etli etli gözükür, krem rengine saçma sapan desen kombinasyonları yapılmıştır. Gördüğünde de aracın daha iyi ve lüks gösterilmeye çalışılmasına şöyle bir tebessüm eder geçersin, işte aynı o hissi uyandırdı bendeİlk gördüğümde beğendiydim de sen diyince hak verdim abi valla akdkdkd
ahsashdhas olur ya bazı dayılar ticarilerine koltuk kılıfı takarlar böyle etli etli gözükür, krem rengine saçma sapan desen kombinasyonları yapılmıştır. Gördüğünde de aracın daha iyi ve lüks gösterilmeye çalışılmasına şöyle bir tebessüm eder geçersin, işte aynı o hissi uyandırdı bende
Tam o kafadan insanlara göre bir desen işte yukarıdaki Koltukların baldır, kafalık, yan destekleri falan böyle biraz daha şekilli şukullu olsa tasarımı falan güzel olsa belki kotarabilirdi ama o da olmayınca maalesef kalitesiz durmuşCaddy'ye böyle arkadaşı gelecek dayı bunlar ekose desen aynı caddy gti
O kılıf değil yahu orjinal koltuk galiba.Koltuk kılıfı ne kadar çirkin öyle
Tabi onun dışında araç güzel
İşte asıl acı olan nokta bu. Biri elbet bu acı gerçeği söyleyecektiO kılıf değil yahu orjinal koltuk galiba.
Bence fena değil en kötü 2 3 bin liraya deri kaplatiriz abi nolcak .İşte asıl acı olan nokta bu. Biri elbet bu acı gerçeği söyleyecekti
Alırsam yapacağım ilk iş o olur zaten. En azından koltukları temiz kalmış olur da satarken işime yararBence fena değil en kötü 2 3 bin liraya deri kaplatiriz abi nolcak .
Bütün sayfaları okuduysan bravo hocam!Arkadaş ne kadar çok sayfa var oku oku bitmedi. Ama güzel konuymuş keşke daha önce görseymişim. neyse ben mazda alınır dedim ama mazda fiyatları hepten uçtu mantıklı olan temiz 1 yaşında 2. el almak olabilir veya o kadar parayı verdikten sonra 3-e 5 e bakmayıp biraz daha fazlasını verip Volvo v40 almak daha mantıklı olabilir. konuda zaten oraya gelmiş.
zor oldu ama evetBütün sayfaları okuduysan bravo hocam!
her hangi bir konuda herkesin farklı görüşleri olabilse de, bazen aklın yolu bir oluyor.Bu 22 sayfalık konu bir sonuca ulaşabildi mi şuana kadar ulaştığım tek sonuç bütün forum v40 aşık
Atılmıyor diye biliyorum zaten 1.5 atmosferik Türkiye ye özel yazılımlı diye biliyorum orijinali 100bgMazda 3'e yazılım attıran var mı ki