Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Bizim insanimiz marka hastasi gosteris meraklisi cunku. Amblem bmw donanim micra sonra bizim arabalara binince uzay cagi gibi geliyorBenim arkadaşlar da 118i almaya ikna etmeye çalışıyorlar.
Yok arkadaş itişi yetermiş yok logosu yetermiş
Ona bakarsan Audi'de de USB yok istesen ile alamıyosun opsiyonel olarak.Yüzüne bakmam. Gereksiz şekilde daraltılmış bir araba. C sınıfı bir arabada iç mekanın B sınıfından da küçük olmasını kabul edemem. Bir de premium arabada hız sabitleyici standart değil, insan gerçekten hayret ediyor. 300 lira versem 2001 model baz donanım arabama takılabilen bir donanım
Ona bakarsan Audi'de de USB yok istesen ile alamıyosun opsiyonel olarak.
ama V40 öyle mi? Yok diye bişey yok V40'ta
Astra nötrüm de en azından fiyatı uygun gözüküyor. corsa görünce benimde elim ayağım titriyor.Valla son yıllardaki Opel'lerden o kadar çekmiş olmasam sana hak verebilirdim, ama elim ayağım titriyor Astra K, Corsa E gördüğümde.
Kendi adına konuş kaptan. Benimkine binince yolcularda bayağı bir samimi tebessüm oluyor önlerinde airbag görmeyinceBizim insanimiz marka hastasi gosteris meraklisi cunku. Amblem bmw donanim micra sonra bizim arabalara binince uzay cagi gibi geliyor
Abi valla o vites atman o arabanin toklugu gidisi direksiyondan gelen sesler falan anlayamazsinizKendi adına konuş kaptan. Benimkine binince yolcularda bayağı bir samimi tebessüm oluyor önlerinde airbag görmeyince
Şimdi o vitesi şanzıman yağı değişip rahatlatacam. Direksiyon sesi de direksiyon kutusuyla hallolacak. Onlar listede. Ford'da attığım gibi vites atamıyorum o yüzden, efendi efendi değiştiriyorumAbi valla o vites atman o arabanin toklugu gidisi direksiyondan gelen sesler falan anlayamazsiniz
gelirim şakam yok.Şimdi o vitesi şanzıman yağı değişip rahatlatacam. Direksiyon sesi de direksiyon kutusuyla hallolacak. Onlar listede. Ford'da attığım gibi vites atamıyorum o yüzden, efendi efendi değiştiriyorum
Audi sadece marka . Yillarca ariza verenlerde insanlari kronik sorunlarla cebellestirende kendileri oldu. Forum kronik sorunlarinin cozumlerini arayan insanlarla dolu.90 li yillarda audi sorunsuz denince akla gelirdi.su an benim aklimin ucundan gecmiyor acikcasi
1'in arkası dar yav sadece, o da bacak. A180'in de arkası dar, hem de kafa kısmı. 1'in arkasının dar olma olayı ciddi anlamda abartılıyor. BMW'lerde opsiyon olayı da Türkiye'de mantıksız, çok çok çok saçma fiyatlar çıkıyor çünkü istenilen şeyleri eklediğinizde. Ama arabayı istediğiniz gibi alabiliyorsunuz, Mercedes gibi 3, hatta bazen 2 seçenek arasından seçim yapmıyorsunuz. M paketlilerde de zaten A180 Amg'de olduğu gibi her bir halt var.Yüzüne bakmam. Gereksiz şekilde daraltılmış bir araba. C sınıfı bir arabada iç mekanın B sınıfından da küçük olmasını kabul edemem. Bir de premium arabada hız sabitleyici standart değil, insan gerçekten hayret ediyor. 300 lira versem 2001 model baz donanım arabama takılabilen bir donanım
benimde karsilikli hocam allah gonullere gore versin insallah bu fiyatlarla diyebilecegim bu ancaÜstat,
Olaya sorunsuzluk çerçevesinden bakarsak Mercedes te çok cazip değil...hatta Bmw de ... bence o konuya hiç girmeyelim lakin o zaman Toyota alır, bir dahakine Honda deneyeceğim der geçerdik... neyse.. fikre saygı sonsuz... benim için Audi sadece markadan öte, 3 büyük, üst segment Alman oto ürecisinden biri...
Hangi servis o1'in arkası dar yav sadece, o da bacak. A180'in de arkası dar, hem de kafa kısmı. 1'in arkasının dar olma olayı ciddi anlamda abartılıyor. BMW'lerde opsiyon olayı da Türkiye'de mantıksız, çok çok çok saçma fiyatlar çıkıyor çünkü istenilen şeyleri eklediğinizde. Ama arabayı istediğiniz gibi alabiliyorsunuz, Mercedes gibi 3, hatta bazen 2 seçenek arasından seçim yapmıyorsunuz. M paketlilerde de zaten A180 Amg'de olduğu gibi her bir halt var.
@Mazdam Arkadaşımda A180 var, arabadan memnun. Ben de bayağı sürdüm, süspansiyonlar 18 inçlerle birleşince cidden sert hissettiriyor ama ciddi anlamda yol tutuşa katkısı büyük. A180'în birkaç sıkıntısı var bana göre ki en başta ekran geliyor. İkincisi, bagaj ağzı dar. Aynı zamanda servisinden de çok şikayetçi arkadaşım. Çarpışma sensörü saçma sapan durumlarda ötüyordu, garantiden değişecek diye çalışıyor deyip değiştirmediler, biz diretince de kablosunu kesip yaptık demişler. 1 hafta sonra biri çarptı, tampon değişirken gördük biz de.
İstanbul yolundaki, sanıyorum Mengenler. Biraz değişikler ya, kafalarına göre cam suyu koyup 150-200 lira falan yazıyorlar.Hangi servis o
Arkadaşımda A180 var, arabadan memnun. Ben de bayağı sürdüm, süspansiyonlar 18 inçlerle birleşince cidden sert hissettiriyor ama ciddi anlamda yol tutuşa katkısı büyük. A180'în birkaç sıkıntısı var bana göre ki en başta ekran geliyor. İkincisi, bagaj ağzı dar. Aynı zamanda servisinden de çok şikayetçi arkadaşım. Çarpışma sensörü saçma sapan durumlarda ötüyordu, garantiden değişecek diye çalışıyor deyip değiştirmediler, biz diretince de kablosunu kesip yaptık demişler. 1 hafta sonra biri çarptı, tampon değişirken gördük biz de.
Arkadaşımda A180 var, arabadan memnun. Ben de bayağı sürdüm, süspansiyonlar 18 inçlerle birleşince cidden sert hissettiriyor ama ciddi anlamda yol tutuşa katkısı büyük. A180'în birkaç sıkıntısı var bana göre ki en başta ekran geliyor. İkincisi, bagaj ağzı dar. Aynı zamanda servisinden de çok şikayetçi arkadaşım. Çarpışma sensörü saçma sapan durumlarda ötüyordu, garantiden değişecek diye çalışıyor deyip değiştirmediler, biz diretince de kablosunu kesip yaptık demişler. 1 hafta sonra biri çarptı, tampon değişirken gördük biz de.
Volvocular v40 d2 deki powershift yaş kavrama mı kuru kavrama mıydı