Selam panpalar,
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Soru gayet açık.
Golf 7 1.2 tsi satılıp Mazda 3 benzinli Power sense alınır mı 109 bin liraya?
Fordlardaki kuru kavrama değil mi? Ayrıca bu samimiyet neredenYaş kavrama berkaycım
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Fordlardaki kuru kavrama değil mi? Ayrıca bu samimiyet nereden
Evet Aisin var.T3te aisin yok muydu?
O kadar araçtan bahsettik de kimse Audi A3 sedan'dan bahsetmedi ilginç
Elimizde onların yaptığına dair bir kanıt yok, dolayısıyla yapabileceğimiz bir şey de yok ne yazık ki. Artık oraya götürmüyor zaten arabayı.O servisin yetkisini alırlar, kuş gibi kalır.. böyle iş mi olur.
Almayaya bir şikayet maili gönderin fotoğraflı .. sağlam bir mail olsun .. bakalım ne olacak
Valla V40 işaretleyip vazgeçtim, çeşit olsun diye A serisini seçtim. Katılımcılardan birine çekilişle birinci seçilen arabadan verecekseniz hemen değiştireyimAnketime katılımınızı bekliyorum panpalar
Panpa bunu @alfhonso 'ya söylemek lazım yetkili abi o, para babası da oValla V40 işaretleyip vazgeçtim, çeşit olsun diye A serisini seçtim. Katılımcılardan birine çekilişle birinci seçilen arabadan verecekseniz hemen değiştireyim
Panpa bunu @alfhonso 'ya söylemek lazım yetkili abi o, para babası da o
Yok öyle bi sey evde çoluk çocuk yemek bekliyo sen buradan aldığın paraların hesabını ver olmııııh para babası olan @maximaorhan beni karıştırmayın ben işsiz güçsüz bi garibim
Yok öyle bi sey evde çoluk çocuk yemek bekliyo sen buradan aldığın paraların hesabını ver olm
Koltuk kılıfı ne kadar çirkin öyle2017 Yeni Makyajlı Kasa 2017 Trafik Çıkışlı 2016 Model
İlan No: 418602130
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...017-trafik-cikisli-2016-model-418602130/detay
Bunu salayım