Ben gecenlerde test ettim c-hr yi.hatta baslik ta acmistim.ama halen 1.2 turbo motorun cekmedigini ,1.8 hybrid motorunda gucsuz oldugunu soylenince acikcasi toyotaya karsi önyargili olan genç nesli daha iyi tanimis oluyorum.diger otomotiv firmalari 1.0,1.2 t yapar kimse cekmiyor gitmiyo muhabbeti yapmaz ama toyota ya gelince gitmiyor.ben bizzat test ettim cokda yeterli ve zevkli bir motor.1.2 cvt 4x4 cok cok iyi.ayrica hybrid dediginiz arac performans icin yapilmamis bir makine.toyota istese 1.8 atmosferik motoru(1.6 atmosferik 132 bg ise) 150 bg yapar ustunede elektrik motoru.sonrada butun millet eeee bu araba hybrid ama fazla yakiyor diye sizlanip dururlar.yaris hybrid te ayni sekilde 1.5 motor ama 75 bg .izleyin bakalim hangi testte bu arabaya cekmiyor yetmiyor diyen olmuş.yaris hybrid testide yapmistim zamaninda cokta guzel gidiyordu.hybrid çevreci ve medeni bir motor.huzurlu ve sessiz yaşamin guzel tercihlerinden biri.özellikle buyuk sehirlerde yogun trafige girenler icin cok iyi tercih.chr tasarim olarakta bence guzel.toyota bircok ureticinin cesaret edemedigini yapti.toyotayi istediginiz kadar elestirebilirsiniz ama hybrid olayi saygi duyulmasi gereken bir konu.özetle degisiklik iyidir.ben c-hr ye gecmenizden yanayim.konu dagildi biraz kusura bakmayin