Gran Turismo Sport oynayanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mcanerg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
GB kapasitesi düşük 60 lık veya 80 lik PS3'lerin ikinci eli çok düşük alın bir tane.Sadece GT6 oynayın.Pişman olmayacaksınız.:D
2 ay içinde çok fazla kur artışı olmaz, fiyatlar sapıtmazsa ps4 düşünüyorum ciddi ciddi. Sadece Gt6'da değil uncharted, gta, fifa, nba vs bir sürü güzel oyun var :D ama dediğinde çok mantıklı 2.el temiz cihazda bakılabilir.

dostlar merhaba..
bende gt sport almak istiyorum fakat çok kararsız kaldım. arabanın yolda gidişi çok yapay ve sanki platform üstünde gidiyormuş gibi geliyor. eski nfslerdeki ve gta'lardaki gibi. ama araştırdığım kadarıyla project cars 2 daha profesyonel duruyor.. şu anki bütçe ile ikisini de alamam sizce önce hangisini almalıyım?

bu arada keşke xbox one alsaydım, forza mis gibi oyun düşünmeden alırdım..

Son düzenleme:
Psn de bugün indirimde gözüküyor 89 tlye kadar düşmüş almak isteyenler kaçırmasın bence ✌

Uzun süre yenisi gelmez, bence alınabilir bir sürüm bu. Fiyatta düşmüş, bugün yarın alırım.

Ben de yoğunluktan fırsat bulamadım. Black Friday indirimleriyle aldım ama daha oyunu açmaya fırsat bile bulamadım. Fırsatını bulduğumda ilk iş, seti dolap altından çıkarıp gazlamak olacak :)

bende aldım kurdum fakat oyun internetsiz hiç bir şey yapmıyor. internetimde 1 kaç aya anca kurulur. gran turismo'nun mantığına ters bir durum değil mi bu? hani nasıl internetsiz bir şey yapılmaz...

İncelemesinde de aynısını diyordu. Oyun neredeyse tamamen multiplayer üzerine kurulmuş. O yüzden bunu alıyorsanız PSN üyeliğini de almanız şart.

oyunun fotograf modu muhteşem. birde fotografçı olarak en çok keyif aldığım noktası bu oldu.
ffd14f39-c01a-472a-8b38-90b21448d471.jpg f6f2a72f-8f54-4490-90f2-1bd61df5466a.jpg 2b4e1cc2-283a-4128-9241-ae879812ee49.jpg

3-4 haftadır bende oynuyorum. Aslında pist yarışları beni çok sarmaz ama gt5’ten beri oynuyorum. Gt Sport çıktığında alsam mı, acaba oynar mıyım diye düşündüm ama aldığım için çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Bu arada dayanamadım bir de g29 siparişi verdim inşallah haftaya elimde olur. Bu arada nickim malbornn1 ekleyebilirsiniz