2 ay içinde çok fazla kur artışı olmaz, fiyatlar sapıtmazsa ps4 düşünüyorum ciddi ciddi. Sadece Gt6'da değil uncharted, gta, fifa, nba vs bir sürü güzel oyun varGB kapasitesi düşük 60 lık veya 80 lik PS3'lerin ikinci eli çok düşük alın bir tane.Sadece GT6 oynayın.Pişman olmayacaksınız.![]()
ekledimoynuyorum ben de, redragon95tr ekleyebilirsiniz. Mesaja yazarsaniz otoparktan diye iyi olur
Lobi acip arada gazlanir assetto gibi
şimdiden hayırlı olsun dostum, kullananlar eklesin beni rumuz even4r2Uzun süre yenisi gelmez, bence alınabilir bir sürüm bu. Fiyatta düşmüş, bugün yarın alırım.
o zaman internet kurulana kadar driveclup'a devam.İncelemesinde de aynısını diyordu. Oyun neredeyse tamamen multiplayer üzerine kurulmuş. O yüzden bunu alıyorsanız PSN üyeliğini de almanız şart.
ps'i bir yere götürüp oyunu güncelleyebilirseniz offline baya bir yarış geldio zaman internet kurulana kadar driveclup'a devam.![]()
arcade mod çalışıyor sadece benim bildiğim kadarı ilebende aldım kurdum fakat oyun internetsiz hiç bir şey yapmıyor. internetimde 1 kaç aya anca kurulur. gran turismo'nun mantığına ters bir durum değil mi bu? hani nasıl internetsiz bir şey yapılmaz...