MaşAllah, makine çok güzel ve diri duruyor. Size de yakışmışİlk foto
MaşAllah, makine çok güzel ve diri duruyor. Size de yakışmışİlk foto
@emreozukan @sputnik @alfhonso @Porsche @emert20 @emre16 @bt @Cenk @DouglasAdams @OzanDnz @NeR0N @by @v1scount hepinize cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.
Bu arada arac hala Tiflis te, ben bu gece iraka gidecegim icin dun aksam isler ancak yetistiginden o kadar yol gelip bi de iraka gitmeyi gozum kesmedi (1650 km). Ayrica gumrukte olurda bi yogunluk olursa irak ucagina yetisememem bile gundeme gelebilirdi.
Diger bir sebep te araci 1 ay daha gec Tr ye getirmek daha mantikli geldi, bosuna 2 yilin bir ayi fazladan yatacakti arac ben iraktayken vs vs
Yani anlayacaginiz araci aralik ayinda getirecegim TR ye bi yaramazlik olmazsa.
Aracin gumrugunu yaptik ama plakayi cikarttirmadim henuz, onerilerinizi bekliyorum
Simdilik benim en guclu alternatifim: TR 404 FB format bu sekilde (2 harf / 3 rakam / 2 harf)
Cok tesekkurler, dogrusu cok ozel bir araba sayilmaz ama talep gelir, @sinan da isterse seve seve
İlk foto
3.0 dizelmotor ne ?
cok tesekkurler, hakikaten -kizimin deyimiyle- pat pat yapan arabadan sonra bu fazla sessizHocam aracınızı keyifle, büyük heyecanlarla kullanacağınız konusunda eminim. Hayırlı olsun, çok güzel bir paket özellikle siyah renk ile birlikte muazzam! Mustang sonrasını sessiz sessiz merakla bekliyordum. Artık bu araç için güzel bir tanıtım yazısı istiyoruz.
3.0 dizel
cok tesekkurler, hakikaten -kizimin deyimiyle- pat pat yapan arabadan sonra bu fazla sessiz
Elimde sadece fotolar ve 2-3 video var simdilik, dedigim gibi araci Tr ye getirip bi sure deneyimledikten sonra dusuncelerimi paylasmak istiyorum. Soyle bir tiyo vereyim sadece Lastikler 275/45/21
hayırlı olsun mustang den sonra 1.6 dizel gibi gelmesin3.0 dizel
cok tesekkurler, hakikaten -kizimin deyimiyle- pat pat yapan arabadan sonra bu fazla sessiz
Elimde sadece fotolar ve 2-3 video var simdilik, dedigim gibi araci Tr ye getirip bi sure deneyimledikten sonra dusuncelerimi paylasmak istiyorum. Soyle bir tiyo vereyim sadece Lastikler 275/45/21