Tabiki bekliyorum
Bu cevabı vericektim bendeland rover svr ?
Bu cevabı vericektim bende
land rover svr ?
Ödülüm nerede@emert20 ilk bilen ben gtr mı ki diye whatsappta atmıştım, land rover svr diye yanıtlamıştı
Ödülüm nerede
Ödülüm nerede
Walla tebrikler bu kadar hızlı beklemiyordum doğrusu
Ama araç SVR değil, SVR paket (jantlar & tamponlar vs)
Bi ara konu açıp paylaşırım detayları
Sent from my iPhone using Tapatalk
Maşallah abi hayırlı uğurlu olsun inşallahWalla tebrikler bu kadar hızlı beklemiyordum doğrusu
Hayırlı olsun abi guzel günlerde kullanWalla tebrikler bu kadar hızlı beklemiyordum doğrusu
Maserati yalan oldu herhalde? O zaman hangisi geldiyse güle güle kazasız belasız kullan hocam. =)Walla tebrikler bu kadar hızlı beklemiyordum doğrusu
Maserati her zaman iyidir ama land rover candır. Çünkü suv sevmeyen adama bile sevdirebilir. Güle güle kullan hocamWalla tebrikler bu kadar hızlı beklemiyordum doğrusu
Hayırlı olsun. Allah, kazasız, belasız sürüşler nasip etsin. Sabırsızlıkla bekliyoruz konuyu ve daha sonra testini.Walla tebrikler bu kadar hızlı beklemiyordum doğrusu
Aslında maserati Yi çok beğendik, 2 parça lokal boya vardı ama yine de efsane arabaydı.Maserati yalan oldu herhalde? O zaman hangisi geldiyse güle güle kazasız belasız kullan hocam. =)
Şartlar oluşmamış hakikaten. Güle güle kullan o zaman hocam. Seversin yüksek arabalarıAslında maserati Yi çok beğendik, 2 parça lokal boya vardı ama yine de efsane arabaydı.
- Fakat ilk sıkıntı aracın üzerinde Leasing şirketinin rehini vardı, dalavere cikabilir diye ve kaldırılması zaman alabilir ve benim iraka donusumu riske atabilir diye,
- adamlarla 45 bin tl ye anlasip, sonra baska alici cikti 47 bin veriyor, istiyorsaniz 47 bine satabiliriz demelerine (ki 47 ye bile cok iyiydi dogrusu ama yapilan sey ahlakli bi ticaret yontemi degildi)
- en onemlisi de, araci Maserati Gurcistan in onune koymuslar, adamlar gelene kadar bayi ye girip araclari inceledik. Bayi 0 km 2015 model 3.0 dizel quattroporte'ye 67 bin usd, o km 2015 model 3.0 Ghibli ye 52 bin usd fiyat verdiler, bu da asagi yukari yenisinin yari fiyatina tekabul ediyor.
67 bin usd dedigi quattroporte'ye 60 bin usd teklif verdim, kabul etmediler ama 0 km 2016 3.0 Levante yi 63 bin usd ye birakabiliriz dediler (ki super fiyat) Velhasilkelam, bayi bile 2-3 yildir 0 km araclari satamayip %50 civarinda indirim yapiyorsa ben bunu 2 yil sonra satamayacagimi anladim, o yuzden pazari iyi olan bir SUV ye dondum.
Cok tesekkurler, dogrusu cok ozel bir araba sayilmaz ama talep gelir, @sinan da isterse seve seveHayırlı olsun. Allah, kazasız, belasız sürüşler nasip etsin. Sabırsızlıkla bekliyoruz konuyu ve daha sonra testini.