HIRSIZLIK!!!!!!

Bunla alakalı birşey yapmadık ama bulsak bile birşey çikacağını zannetmiyorum. Çünkü daha oncede başımıza bu tarz bir olay gelmişti.
Geçmiş olsun panpa. Bi sonuç çıkmaz parmak iziyle ilgili. Şu sıralar bu gibi durumlara karşı daha duyarsız polis. İnşallah bulunur temennimiz o yönde. Sitenin otoparkı olsaymış keşke güvenliği falan :(

Ulan kıskanıyosun bari belli etme şeref yoksunu.. Ulaşamadığın herşeyi diğerleri haram lokma ile baba parası ile falan almıştır zaten.

Senin gibi adamlarda değil problem seni yetiştiren de.
Atma Recep din kardeşiyiz. Ben aile terbiyesi almış, iyi bir eğitim görmüş, ateist ve vizyon sahibi bir insanım. Buradan kendi ağzını bozup beni ahlaksızlıkla, terbiyesizlikle itham edenlere sesleniyorum. Kimi kandırıyorsunuz? Haram lokma yemeden yüz binlerce liralık otomobillere binmek imkansız. Binmeyin demiyorum ama lüks içinde yatıp kalkıp da kimse elhamdülillah müslümanım ayağı çekmesin!

Çok geçmiş olsun. Adam sipariş üzerine hırsızlık yapmış gibi.

@gtepro Belki parmak izi birakmistir bununla alakali birsey yaptiniz mi?

Ne yazık ki emniyet bu konuda biraz üstünkörü çalışıyor. Bir abimizin motoru çalındığında hırsızın yüzü seçilebilen bir şekilde kamera kaydımız bile vardı, araya yüksek kademeden tanıdık da koyduk ama pek işe yaramadı. Hele ülkedeki son durumlar düşünülürse ben pek umutlu olamıyorum ne yazık ki.

Alttaki satırlar donanımhaber f30 başlığından bu sabah benzer bir durum yaşanmış

Selamlar, bu basligi bir suredir takip ediyorum, yaklasik iki ay once 3.20 i ed 40. Yil Paketi aldim ancak bu sabah basima bir hirsizlik vakasi geldi. Sabah aracimin yanina gittigimde kelebek caminin kirilip m direksiyonun ve tum on konsolun calindigini gordum.

Polis, cekici ve yetkili servisle gorusmelerimde bu donemde bu tarz olaylarin cok arttigini soylediler. (kosiflerde ayni olaydan gelen 15. aracim, cekici son iki ay icinde bu sekilde 10 arac goturdugunu soyluyor). Bu konuyla ilgili yardimlariniza ihtiyacim var. Tum onlemlerim kesin cozum olamdigini biliyorum ama en azindan caydirici olur.

1- Bu vesile ile aracta alarm sistemi bulunmadigini ogrendim. Orjinal alarm taktirabilir miyim?
2- Baska bir guvenli onlemi geliyor mu akliniza? (eski usul direksiyon kilidi almayi dusunuyorum belki direksiyonu sokerken zorlanirlar caydirici olur.

Son olarak lutfen ikinci el cikma direksiyon elektronik aksam vs alirken calinti olmadigindan emin olun. Belliki piyasada cok buyuk bir talep var ve bu hirsizlik bu kadar artmis.

Ateistin yobazı da daha betermiş be
Abi afedersin ama bir baltaya sap olamayan tipler derlerya aynen öyle oluyor bunlar :D
Kim bilir belki bende sahip olamam yüz binlerce liralık otomobile ama asla haram lokma yemeden alınmaz diyemem, kafasını çalıştıran, işleri iyi giden adam alır alamaz diye bir şey yok.
Bunlarınkisi sadece çekememezlikten kaynaklanan kendi sahip olamadığı için sağa sola sallamak.
Allah akıl fikir versin.

Alttaki satırlar donanımhaber f30 başlığından bu sabah benzer bir durum yaşanmış

Selamlar, bu basligi bir suredir takip ediyorum, yaklasik iki ay once 3.20 i ed 40. Yil Paketi aldim ancak bu sabah basima bir hirsizlik vakasi geldi. Sabah aracimin yanina gittigimde kelebek caminin kirilip m direksiyonun ve tum on konsolun calindigini gordum.

Polis, cekici ve yetkili servisle gorusmelerimde bu donemde bu tarz olaylarin cok arttigini soylediler. (kosiflerde ayni olaydan gelen 15. aracim, cekici son iki ay icinde bu sekilde 10 arac goturdugunu soyluyor). Bu konuyla ilgili yardimlariniza ihtiyacim var. Tum onlemlerim kesin cozum olamdigini biliyorum ama en azindan caydirici olur.

1- Bu vesile ile aracta alarm sistemi bulunmadigini ogrendim. Orjinal alarm taktirabilir miyim?
2- Baska bir guvenli onlemi geliyor mu akliniza? (eski usul direksiyon kilidi almayi dusunuyorum belki direksiyonu sokerken zorlanirlar caydirici olur.

Son olarak lutfen ikinci el cikma direksiyon elektronik aksam vs alirken calinti olmadigindan emin olun. Belliki piyasada cok buyuk bir talep var ve bu hirsizlik bu kadar artmis.

Özellikle M direksiyonlara inanılmaz talep var ki instagram üzerinden satan vs. bir sürü sayfa-grup mevcut. Emniyetin bunları araştırması gerekiyor bence.

Abi afedersin ama bir baltaya sap olamayan tipler derlerya aynen öyle oluyor bunlar :D
Kim bilir belki bende sahip olamam yüz binlerce liralık otomobile ama asla haram lokma yemeden alınmaz diyemem, kafasını çalıştıran, işleri iyi giden adam alır alamaz diye bir şey yok.
Bunlarınkisi sadece çekememezlikten kaynaklanan kendi sahip olamadığı için sağa sola sallamak.
Allah akıl fikir versin.
Ya ona verecek cok güzel cevaplarim var ama veremem...
1 puanlik hakkim kaldi ahdhahdh

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür derim. Bu aralar f20 f22 f30 araçlarda bu tarz vajalar deli gibi nüks etmiş. Aracın parmak izlerini almışlar ama dışarda yağmur yağdığı için çoğu gitmis. Hayırlısı bakalım ne olacak.

Ayrıca tavsiyem aracı kosifler bostancı'dan geç olmadıysa alın, bir ustanın selamıyla gideceğiniz bir yetkili servise gidin sanayi içinde. Parayı sigortadan alacakları için Kosifler, Borusan vs. meşhur "şişirme" işini yapmıyorlar değil... Başka yerde daha az maliyet, daha az hasar kaydı olabilir...

Geçmiş olsun panpa. Bi sonuç çıkmaz parmak iziyle ilgili. Şu sıralar bu gibi durumlara karşı daha duyarsız polis. İnşallah bulunur temennimiz o yönde. Sitenin otoparkı olsaymış keşke güvenliği falan :(
Araç ablamın (daha doğrusu teyzemin ama abla de diyor) anneannemlerin garajında duruyormuş ve kamera falan yokmuş. Bizim siteden arabaya girip hırsızlık yapmak yürek ister her yer kamera.

Ayrıca tavsiyem aracı kosifler bostancı'dan geç olmadıysa alın, bir ustanın selamıyla gideceğiniz bir yetkili servise gidin sanayi içinde. Parayı sigortadan alacakları için Kosifler, Borusan vs. meşhur "şişirme" işini yapmıyorlar değil... Başka yerde daha az maliyet, daha az hasar kaydı olabilir...
Kosifler indirim konusunda elinden geleni yapacak gibi duruyor. Kosiflerde yapılması bizim için daha iyi olur.

Atma Recep din kardeşiyiz. Ben aile terbiyesi almış, iyi bir eğitim görmüş, ateist ve vizyon sahibi bir insanım. Buradan kendi ağzını bozup beni ahlaksızlıkla, terbiyesizlikle itham edenlere sesleniyorum. Kimi kandırıyorsunuz? Haram lokma yemeden yüz binlerce liralık otomobillere binmek imkansız. Binmeyin demiyorum ama lüks içinde yatıp kalkıp da kimse elhamdülillah müslümanım ayağı çekmesin!
Nerden biliyorsun haram yediğimizi? Lütfen terbiyeni takın ve mantıklı yazılar yaz. Şu güne kadar şükür allahımıza daha haram lokma yemedik yedirmedik.

Geçmiş olsun ben olsam servise yaptırmam, nbt navigasyon ve ambient lighting özelliği olan klima kontrol paneli taktırır parasını kaskodan alırım madem bu kadar söktü hırsızlar o zaman takmışken yerine daha iyilerini takmak lazım hemde daha az tramer kaydı çıkar .

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
@gtepro çok geçmiş olsun. Söz konusu teybin ve klima ünitesinin fabrika çıkış maliyeti ancak 200€ dur. Hadi kar marjı, vergisi, sevkiyat masrafı, işçiliği faşan derken olsun olsun 1500€ olsun.
O söz konusu 10.000€da birikeri birilerini ağır yiyor.
Bu işin özeti aslında, çıkma parça almayın, aldırmayın!!!
Bir de şu gereksizleri banlayalım lütfen...