Yalnız sedan her otomobilde olur bunlar. Yani yurtdışı hb. ile karşılaştırdıysanız yanılıyor olabilirsiniz.Yerli mali civiclerde cok fazla iscilik kusuru gozlemlemistim , yerli mali yazdimi durup dusunuyorum her urunde malesef bugun mercedes i turkiyede imal etseler nerden calsak diye diye icini bosaltirlar arabanin
Bu fiyatlar ne zamandı?Honda civic dizel manuel 110 bin tl 55 sıfır faiz vardı.
Yada lpgli elegance donanım cam tavan geri görüş navigasyon koltuk ısıtma gibi donanımlar ile 115 bin liraydı.c segmentine göre uygun fiyatlar.
Edit:Cam tavan değil sunroof.
Büyük bir yatırımın ülkeden çıkacak olması kötü oluyor.
VW Türkiye'de 2022'de üretime başlayacağı söyleniyordu, belki bir oyuncu değişikliği olur
Dizel manuel premium paket ocaktaBu fiyatlar ne zamandı?
Liste fiyatından bir %10 daha inmişler fiyatlar gerçekten uygunmuş hatta 2.ellerinden daha uygunDizel manuel premium paket ocakta
Lpgli elegance otomatik için 115 bin kasımda teklif aldım.
Ama geçen haftada 122 bin tl 2019 model için (elegance lpg otomatik)teklif aldım bayileri arayıp konuşabilirsiniz
Aslımda bu iş konusunu çok umursayan bir millet olduğumuzu sanmıyorum. Zira öyle olsaydı ben dahil Türkiye’de üretilmeyen otomobiller kullanmak yerine Ailelerin ekmek kapısı olan istihdam yaratan Yerli Fabrikalarımızdan Üretim kullanırdık fakat çok umursamıyoruzBenim açıklamalardan anladığım, Civic gidip yerine elektrikli bir model geleceği yönünde.
Bir yanım oh olsun diyor @hondaTr ye bir yanım 4k çalışan yaklaşık 10k insanın geçim kapısı kapanıyor diye üzülüyor.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tipik honda kullanıcısı desem yine hoş olmaz belki uyarı bile yerim ama en basitinden bu forumdada vardı birkaç arkadaş.ikinci eli sıfırından pahalıya satmaya çalışan.Liste fiyatından bir %10 daha inmişler fiyatlar gerçekten uygunmuş hatta 2.ellerinden daha uygun
Ne beklenir ki zaten... Türkiye'de aynı kaderi chevrolet de yaşadı. Standart olarak 10 hava yastığı esp 5 yıldızlı euroncap testi, çok çok ucuz fiyatlı araçlar sundu, satış sıfır.. Yarın volvo ya da mazda da Türkiye ya da doğu/Orta avrupa pazarından çekilirse şaşırmam. Meydan da emisyon skandalı ile dünyada reklamı kötü olması gerekirken nasıl oluyorsa satışları düşmeyen, yol bilgisayarı ile az yakıyormuş gibi kullanıcılarını kandıran markalara kalır.