Eski kasası öyle ama yeni kasa aveonunn aldığı puanları güncel modellerin bir çoğu alamadıO kadar guvenli otomobildi ki Chevrolet Aveo Ncap tarihine gecti aldigi kotu puanla diye biliyorum
Eski kasası öyle ama yeni kasa aveonunn aldığı puanları güncel modellerin bir çoğu alamadıO kadar guvenli otomobildi ki Chevrolet Aveo Ncap tarihine gecti aldigi kotu puanla diye biliyorum
Aynen iki türlüde geçti T250 kasa aveoyla rezalet ötesi, T300 kasa aveoylada en güvenli araç olarak Iki kasa arasında dibide zirveyide gördü adamlar.O kadar guvenli otomobildi ki Chevrolet Aveo Ncap tarihine gecti aldigi kotu puanla diye biliyorum
Eski kasası öyle ama yeni kasa aveonunn aldığı puanları güncel modellerin bir çoğu alamadı
Aynen iki türlüde geçti T250 kasa aveoyla rezalet ötesi, T300 kasa aveoylada en güvenli araç olarak Iki kasa arasında dibide zirveyide gördü adamlar.
Ama ne düzeltme.özellikle sedan kasalarında omuz hizalarını o kadar yükselttilerki arabanın içi çok klostrofobik kaldı o yüzden arka camı uzatmışlar.ama o kadar uzunki arkada oturanın kafasına güneş geçiyor.Hatalarini anlayip duzeltmeleri de guzel bir sey tabii
O kadar guvenli otomobildi ki Chevrolet Aveo Ncap tarihine gecti aldigi kotu puanla diye biliyorum
Edit edeyim kendimi : ""eee, sınıfının lideri olmak kolay değil. " Bırqkın Chevrolet i falan da bunları konuşalım..Bu kadar ne yaptı size bu Chevrolet ya? Beyler,? yoksa 3 katı pahaya satılan golfünüzde bile olmayan ESP var diye mi tüm bu apaçi bakış açısı? Anlıyorum ama sizi, hak da veriyorum. Çünkü 2007 lerde klimasız golfler için sıraya girenler vardır sizde..
Hocam aveo tartışmasıyla alakasız olarak ufak ama önemli bir hatırlatma geçmem gerekirse çarpışma testlerinin sonuçları araçların bulunduğu segmente ve özellikle ağırlıklarıyla doğru orantılı olarak veriliyor. Yani misal sürücü koruması 90 almış bir aveo ile sürücü koruması 85 almış bir Q7 denkleminde fiziksel güvenlik olarak 85 almasına rağmen Q7 daha sağlam demektir. Çünkü Q7'nin ağırlığını aveo'ya ekleyip duvara vurdurursak puan almayı geçtim bagaja kadar kağıt olur otomobil. Neticede zor olan ağır aracı güvenli yapmaktır. Hafif araçların güvenliğini sağlamak daha kolay
Aynen öyle. Honda arabalar aynı segmentteki diğer araçlara göre daha pahalı oluyor genelde.Göçen kasalardan sonra hiç şaşırmadım. Japonlar simit sat onurlu yaşa demişler.
Uygun fiyatlı?? Dolu C sınıfı fiyatına Jazz satıyorlardı.
Bu kadar ne yaptı size bu Chevrolet ya? Beyler,? yoksa 3 katı pahaya satılan golfünüzde bile olmayan ESP var diye mi tüm bu apaçi bakış açısı? Anlıyorum ama sizi, hak da veriyorum. Çünkü 2007 lerde klimasız golfler için sıraya girenler vardır sizde..
Edit edeyim kendimi : ""eee, sınıfının lideri olmak kolay değil. " Bırqkın Chevrolet i falan da bunları konuşalım..
Civic hariç haklısınız.crv ve jazz ucuz değil.ama civic segmentini bırakın bir alt segmentle aynı fiyattı.polodan ucuz resmenAynen öyle. Honda arabalar aynı segmentteki diğer araçlara göre daha pahalı oluyor genelde.
Çok mantıklı, Saab 9-3 gibi güncelliğini kaybetmiş araçlara dolarlarca para verip ölü yatırım yapmaktansa Civic Sedan'ın isim hakkını alıp üretsek güzel olurdu.Fabrikayı devlet alsın, yerli aracı burda üretiriz.
Hocam aveo tartışmasıyla alakasız olarak ufak ama önemli bir hatırlatma geçmem gerekirse çarpışma testlerinin sonuçları araçların bulunduğu segmente ve özellikle ağırlıklarıyla doğru orantılı olarak veriliyor. Yani misal sürücü koruması 90 almış bir aveo ile sürücü koruması 85 almış bir Q7 denkleminde fiziksel güvenlik olarak 85 almasına rağmen Q7 daha sağlam demektir. Çünkü Q7'nin ağırlığını aveo'ya ekleyip duvara vurdurursak puan almayı geçtim bagaja kadar kağıt olur otomobil. Neticede zor olan ağır aracı güvenli yapmaktır. Hafif araçların güvenliğini sağlamak daha kolay
Ncap dahil diğer güvenlik testi uygulayan kurumlar da özellikle belirtiyorlar puanlamalar ve derecelendirmeler hep kendi segmentleri içindedir diye. Evet Aveo güzel sonuç almış ona zaten laf yok. Ama şuna şu kadar verilir mi diye kıyas yaparken Aveo'yu kendi denk segmentleriyle kıyaslamak lazım. Aynı şekilde Q7'yi de kendi rakipleriyle kıyaslayıp sonuca göre buna bu para verilir veya verilmez diyebiliriz